Logo bg white

Muang La & Nong Khiaw (Noord Laos)

5-daags arrangement Laos
Vanaf € 745,00 p.p.
december t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Muang La & Nong Khiaw

Tijdens dit bijzondere arrangement maakt u gedurende 5 dagen kennis met de lokale bevolking en de natuur van het nog onontdekte noorden van Laos. In de omgeving van Muang La en Nong Khiaw vindt u prachtige ongerepte karstlandschappen, oneindige rijstvelden en een uiterst vriendelijke bevolking. Tijdens een boottocht over de Nam Ou rivier, wordt u beloond met schilderachtige uitzichten en kunt u het leven aan de rivier aanschouwen. U kunt heerlijk genieten en ontspannen in deze rustgevende en onontdekte omgeving.

Tijdens haar inspectiereis in mei 2018 verbleef Jelisa in de prachtige Muang La Lodge. Ze vond het er geweldig! Lees haar ervaring nu terug in dit blog.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Luang Prabang - Muang La

Na het ontbijt start uw 5-daagse arrangement Muang La & Nong Khiaw naar het authentieke noorden van Laos. U ontmoet uw chauffeur en gids die u in ca. 4 uur naar Muang Xai rijden. Onderweg kunt u uiteraard bij verschillende dorpjes stoppen om even de benen te strekken of om foto's te maken. Het leven hier is erg eenvoudig en traditioneel, de bevolking draagt hier nog traditionele kleurrijke kledij. Aan het begin van de middag arriveert u in Muang La en indien de tijd het toelaat, bezoekt u hier de Wat Pha Kham Chiao Sing tempel, een belangrijke plek voor de lokale bevolking. U verblijft de komende dagen in een aangename accommodatie, gelegen aan de Nam Ou rivier.


  • ★★★+ Muang La Lodge (3n)

Muang La Lodge

2
2

Dag 2 & 3: Muang La

Vrije dagen in Muang La. U kunt er op uitrekken om de prachtige omgeving te verkennen, er is hier genoeg te doen! Zo kunt u diverse begeleide wandelingen maken naar afgelegen dorpjes, boerderijen of naar prachtige uitzichtpunten met panorama uitzicht. U kunt een traditionele Laotiaanse kookcursus volgen of een boottocht maken over de machtige Nam Ou rivier. Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden. Tevens heeft de accommodatie een aangenaam zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Omgeving Muang La

4
4

Dag 4: Muang La - Nong Khiaw

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in de aangename Muang La Lodge. U reist na het ontbijt verder naar Muang Khua waar u aan boord stapt van een lokale boot. Al varend over de Nam Ou rivier daalt u verder af richting Nong Khiaw. U vaart door adembenemende karstlandschappen en aanschouwt het lokale leven aan de rivier. U luncht vandaag op één van de strandjes langs de rivier. Overnachting in een eenvoudige kleinschalige accommodatie. Indien de tijd het toelaat kunt u de omgeving per fiets op eigen gelegenheid verkennen.


  • ★★★ Mandala Ou Resort (1n)
5
5

Dag 5: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan dit bijzondere Muang La & Nong Khiaw arrangement. Na het ontbijt wordt u opgewacht voor de transfer terug naar Luang Prabang. Onderweg stopt u bij Ban Sang Hai waar u kunt aanschouwen hoe de lokale bevolking Lao Lao (sterke drank gemaakt van rijst) maakt. Aangekomen in Ban Pak Ou stapt u aan boord van een lokale boot waarmee u over de Mekong rivier naar de boeddhistische grotten van Pak Ou vaart. U bezoekt o.a. de heilige grotten Tham Ting en Tham Phoum waarin zich honderden Boeddhabeelden bevinden. Na het bezoek wordt u terug naar Luang Prabang gevaren, einde arrangement.

Prijsindicatie voor dit Laos arrangement

Voor dit 5-daagse arrangement Muang La & Nong Khiaw dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 745 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen, het transport en de excursies voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Laos.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Laos

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Laos. Zij kennen de verschillende regio's uit eigen ervaring erg goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte Laos reis voor u samenstellen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat