Logo bg white

Luxe kamperen in de IJslandse wildernis

2-daags arrangement IJsland
Vanaf € 1.495,00 p.p.
Juni t/m september
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Exclusief kamperen te midden van de IJslandse wildernis

Altijd al willen wakker worden aan de oevers van een verlaten meer, aan de rand van een gigantisch lavaveld of een afgelegen gletsjer, dan is een verblijf in dit exclusieve tentenkamp wat speciaal voor u wordt neergezet op uw droomlocatie in IJsland een onvergetelijke ervaring!

De locatie bepaalt u zelf en uiteraard helpen we u hier graag bij. Onze partner in IJsland regelt vervolgens alles ter plaatse zodat u alleen nog maar in uw auto hoeft te stappen en naar de zorgvuldig bepaalde locatie hoeft te rijden. Eenmaal aangekomen in het kampement, voelt u zich één met de natuur. Er is verder niemand, behalve een handjevol mensen die uw verblijf zo aangenaam mogelijk zullen maken. Zo is er op de locatie een chef aanwezig om uw ontbijt en diner te bereiden.

Het noorderlicht

Zou u het noorderlicht weleens willen zien, dan is deze plek dé juiste keuze. Onze partner selecteert de beste locatie met de minste lichtvervuiling zodat u kans heeft op de meest heldere hemel. U geniet alleen met uw eigen gezelschap van dit ongekende spektakel. Aangezien de temperaturen in de nacht flink dalen in de winter, is een verblijf in het Arctic Tented Camp te adviseren van juni t/m september, in de IJslandse zomer. September is in dit geval de beste maand voor het noorderlicht, aangezien de nachten al wat langer worden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst

U arriveert geheel op eigen gelegenheid op de locatie waar uw tent is geplaatst, te midden van de IJslandse wildernis. Het kamp kent geen vaste plek en wordt neergezet waar u maar wilt. Bijvoorbeeld aan de rand van een meer, een lavaveld of vlakbij een gletsjer, bv. in de Gouden Driehoek of het oostelijk fjordengebied. Na uw verblijf, wordt de hele boel weer netjes opgeruimd zonder ook maar enig spoor achter te laten.

Bij uw verblijf is dagelijks het ontbijt en diner inbegrepen. De maaltijden worden geserveerd in een aparte tent, waar een chef zorg draagt voor de bereiding. Na een heerlijke dag in de natuur keert u dan ook in een warm kampement terug. De tenten zijn voorzien van verwarming en zeer comfortabele bedden. Het sanitair (alleen toilet, géén douche) bevindt zich eveneens in een aparte tent. In de avond geniet u bij het kampvuur van de prachtig verlichte sterrenhemel boven u. Bestaat er een mooiere plek voor een overnachting in IJsland dan deze?

  • Arctic Tented Camp (1n - halfpension) Blank

Uw comfortabele tent

2
2

2: Vertrek

Na het ontbijt verlaat u het kampement en reist u verder naar uw volgende bestemming. Het personeel zal in het kampement achterblijven om alles weer netjes op te ruimen en de natuur achter te laten zoals zij het aantroffen. Uiteraard kunnen we uw verblijf ook verlengen of het kampement met u mee laten verhuizen naar uw volgende locatie.

Zou u een verblijf in dit bijzondere kampement graag mee willen nemen in uw droomreis door IJsland, neem dan contact met ons op of vul ons offerteformulier in.

Prijsindicatie van deze exclusieve kampeerervaring

Voor een verblijf van 1 nacht dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 1.495 per persoon op basis van verblijf met 2 personen in een tweepersoonstent inclusief ontbijt en diner.

Houdt u er rekening mee dat het tentenkamp geheel exclusief voor u wordt neergezet en u het ook niet met anderen hoeft te delen. Er is een professionele chef aanwezig voor de bereiding van uw dagelijkse ontbijt en diner. Het is goed om te weten dat er géén douche aanwezig is in het kamp. Indien gewenst, kunt u naar een van de nabijgelegen thermale baden gebracht worden.

Reist u met een groter gezelschap (tot maximaal 15 personen), dan kan het kampement natuurlijk worden uitgebreid met meerdere tenten. De reissom per persoon zal dan ook afwijken.

Het is niet mogelijk om een verblijf in het Arctic Tented Camp los te boeken. Wij nemen dit arrangement (eventueel verlengd) met alle plezier voor u op in een prachtige rondreis door IJsland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert IJsland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Onze reizen zijn verre van standaard. In het programma nemen we enkele unieke ervaringen mee die de reis onvergetelijk zullen maken. Laat u ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat?

Genieten

Eenmaal aangekomen in IJsland hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen en uw verblijf in IJsland's mooiste en fijnste hotels.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat