Reisprogramma Las Islas Barú

1
1

1. Cartagena - Barú

Vandaag start uw arrangement met een transfer naar de haven van Cartagena de Indias, vanwaar u per speedboot naar het eiland Barú wordt gevaren. Isla Barú maakt onderdeel uit van de San Rosario Archipel. U verblijft in Hotel Las Islas, een nieuw hotel met verschillende privébungalows verspreid over een prachtig mangrovebos. Het eiland kent een prachtige natuur en bij uw verblijf zijn fietsen inbegrepen waarmee u het eiland kunt verkennen. Houdt u er rekening mee dat het strandje klein is en Hotel Las Islas een mooie natuurbestemming is, maar niet zozeer een strandbestemming.


★★ Hotel Las Islas (3n)

één van de bungalows

2
2

2 & 3: Isla Barú

Deze dagen kunt u heel relaxt doorbrengen. Bij het hotel zijn verschillende sportieve dingen te doen zoals snorkelen en kajakken welke zonder extra kosten te ondernemen zijn. U heeft gedurende uw verblijf de beschikking over fietsen, kunt gebruik maken van de gym, de spa en de yoga lounge. Uiteraard kan er ook geluierd worden op het strandje waar enkele ligbedden staan. Op het eiland liggen 3 restaurants.

4
4

4: Vertrek

Per speedboot vaart u in 1 uur weer terug naar Cartagena de Indias. Hier komt uw arrangement ten einde en kunt u uw Colombia reis vervolgen.


Neem voor meer informatie over een reis door Colombia contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.

de bungalows op Isla Barú

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat