Logo bg white

Familiereis Panama: met het gezin 15 dagen naar Panama

15-daagse rondreis door Panama
Vanaf € 2.695,00 p.p.
December t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Familiereis Panama

Deze familiereis Panama begint met een directe KLM vlucht van Amsterdam naar Panama-Stad. De eerste 2 nachten verblijft u in de historische wijk Casco Viejo en maakt u uitstapjes naar o.a. het wereldberoemde Panamakanaal. Vervolgens kunt u 3 dagen ontspannen in de prachtige omgeving van Bocas del Toro. Per korte vlucht bereikt u David, waar u de huurauto ophaalt. Via het nevelwoud bij Mount Totumas, reist u naar de charmante omgeving van Boquete. Deze familiereis Panama sluit u af aan de prachtige stranden van de zuidwestkust van Panama. Vanuit David vliegt u weer terug naar Panama-Stad, waar u nog een nacht verblijft alvorens u terugkeert naar huis.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze familiereis Panama!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Panama

Vandaag gaat uw familiereis naar Panama beginnen! Aan het einde van de ochtend checkt u in en vliegt u met een directe KLM vlucht van Amsterdam naar Panama-Stad. Na aankomst heeft u vanaf de luchthaven een transfer naar uw hotel, gelegen in de wijk Casco Viejo. U arriveert begin van de avond bij uw charmante verblijf.

  • ★★★ Casa Sucre (2n)
  • ★★★★ American Trade Hotel (2n)

"Alles was perfect geregeld, het vervoer, de vluchtjes, de accommodaties. Dat ging allemaal vlekkeloos. Wat een geweldige plekken in Panama had je voor ons uitgezocht! En ook zo afwisselend, heel bijzonder. De mensen waren allemaal ook super aardig, we hebben zoveel gezien, gehoord, beleefd."
Tico reizigers

Casco Viejo

2
2

2: Stadsexcursie & Panamakanaal

In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald voor een dagexcursie waarin u onder begeleiding van een Engelssprekende gids in ca. 6 uur de hoogtepunten van Panama-Stad aandoet. U begint de dag met een bezoek aan de Miraflores sluizen van het Panamakanaal en het interessante museum en bezoekerscentrum.

Andere hoogtepunten zijn een bezoek aan Amador Causeway, Casco Viejo en de ruïnes van Panama Viejo. Lunch en alle entreegelden zijn vandaag inbegrepen. In de middag wordt u weer afgezet bij uw hotel.

3
3

3: Panama-Stad – Bocas del Toro

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald voor de transfer naar de nationale luchthaven van Panama-Stad. Met een klein vliegtuig van Air Panama vliegt u in ca. één uur naar het eiland Isla Colon, gelegen in Bocas del Toro. Op de luchthaven wordt u opgewacht voor de korte transfer naar de haven van Bocas Town. Per boot reist u naar het eiland Isla Bastimentos, waar u de komende dagen zult verblijven. De omgeving is sprookjesachtig mooi. U verblijft in comfortabele cabañas midden in de prachtige tuinen van Tranquilo Bay. De komende dagen verblijft u midden in de natuur, op korte loopafstand van zee.  • ★★★+ Tranquilo Bay Resort (3n)
4
4

4 & 5: Isla Bastimentos

Deze dagen van uw Familiereis Panama kunt u geheel naar eigen inzicht indelen. U kunt prachtige wandelingen maken op het eiland met het gezin. Onderweg is de kans groot dat u veel bijzondere vogels zult zien. Tevens worden de luiaard en de kleine rode kikkers hier ook met enige regelmaat gespot. Vanuit de uitkijktoren, welke in de tuin van Tranquilo Bay staat, heeft u spectaculair uitzicht op de omgeving. Na een korte wandeling bereikt u de zee, waar u heerlijk kunt snorkelen en/of zwemmen in het kraakheldere water. Houdt u er rekening mee dat er op dit deel van het eiland geen strand is. Indien gewenst kunt u een excursie maken naar een van de mooie stranden in de omgeving. Een excursie naar het schitterende eiland Zapatillas en een excursie naar de cacaoboerderij zijn van harte aan te bevelen.

6
6

6: Isla Bastimentos – Mount Totumas

Vandaag komt er een einde aan het verblijf op Isla Bastimentos. Per boot reist u weer terug naar Isla Colon. Met Panama Air vliegt u naar de stad David, gelegen aan de westkust van Panama. Na aankomst op de luchthaven van David meldt u zich bij het autoverhuurbedrijf National Car Rental voor de oplevering van uw huurauto (Kia Sportage 4x4 of gelijkwaardig) welke de komende 7 dagen van uw Familiereis Panama tot uw beschikking staat. U maakt zich klaar voor de reis naar Mount Totumas. Het is een prachtige ca. 2½ uur durende rit dwars door het groene berglandschap van West-Panama. In de loop van de middag komt u aan bij uw verblijf, gelegen midden in de natuur.

  • ★★★ Mount Totumas (2n – cabin)
7
7

7: Mount Totumas

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt fantastisch wandelen in de omgeving. Er zijn 8 verschillende wandelpaden variërend van 1.4 km tot 4.2 km. U kunt op eigen gelegenheid op pad gaan, of onder begeleiding van een gids. Met een beetje geluk spot u onderweg apen en verschillende prachtige vogels. Er zijn een aantal plekken waar u spectaculair uitzicht heeft op het La Amistad National Park.

8
8

8: Mount Totumas – Boquete

Vandaag rijdt u in ca. 2½ uur naar Boquete. Het populaire dorpje Boquete is gelegen op 1.200 m hoogte en wordt omringd door groene bergen. Boquete is in 1911 gesticht door immigranten uit Midden Europa wat nog is terug te zien aan de bouwstijl van diverse huizen. Door de ligging op de zuidoost flank van de vulkaan Barú, is de vallei waarin Boquete ligt een van de vruchtbaarste van het land. Onder koffiekenners staat de koffie die hier wordt geteeld zelfs bekend als beste hooglandkoffie ter wereld. U overnacht de komende dagen in een comfortabele accommodatie.

  • ★★★+ Panamonte Inn (2n)
9
9

9: Boquete

Vrije dag tijdens uw Familiereis Panama die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt een interessante koffietour boeken bij Finca Lerida. In ca. 3 uur krijgt u een rondleiding over de koffieplantage en leert u veel over het produceren van koffie. Uiteraard kunt u aan het einde van de tour de verschillende soorten koffie proeven. Na de koffie tour kunt u indien gewenst een prachtige wandeling maken op de koffieplantages van Finca Lerida. Vanaf het uitkijkpunt heeft u spectaculair uitzicht over de vallei en het centrum van Boquete. Een andere mogelijkheid is een bezoek brengen aan het Parque Nacional Vulcán Barú, aan Parque Internacional de la Amistad of de bekende bloementuin ‘Mi Jardín es Su Jardín. Ook raften en ziplinen behoren tot de opties deze dag.

10
10

10: Boquete – La Lajas / Boca Chica

Vandaag komt er een einde aan het verblijf in de groene hooglanden van Panama. In ca. 2½ uur rijdt u naar de kust (2 uur naar Boca Chica). Indien u kiest voor het toeristenklasse verblijf dan reist u naar het charmante plaatsje Las Lajas. De rit is werkelijk prachtig. Las Lajas is een klein plaatsje aan de kust waar de natuur nog erg ongerept is. Het Las Lajas Beach Resort ligt pal aan een breed strand en is hiermee de ideale plek om een reis met het gezin af te sluiten. Indien u iets meer luxe wenst dan is een verblijf in het Bocas del Mar aan te bevelen. Voor een mooi strand moet u hier iets verder reizen, echter de omgeving is hier wel sprookjesachtig mooi.

  • ★★★ Las Lajas Beach Resort (2n)
  • ★★★★ Bocas del Mar (2n)

Video Bocas del Mar

11
11

11 & 12: Las Lajas / Boca Chica

Vrije dagen in Las Lajas / Boca Chica waarin u kunt genieten van de zee, de prachtige tuinen en het zwembad. Het prachtige ca. 12 kilometer lange zandstrand van Las Lajas leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen. In de omgeving kunt u tours maken die u ter plaatse kunt boeken. Het aanbod is divers en bestaat uit dagtrips naar witte zandstranden en mangroven, bird watching tours, paardrijden en kajakken. Als u deze Familiereis Panama tussen midden juli en eind oktober wil maken, dan kunt u tevens een walvisexcursie boeken.

13
13

13: Las Lajas / Boca Chica – Panama-Stad

In de ochtend reist u weer terug naar de luchthaven van David, waar u de huurauto inlevert. U checkt in op de vlucht van Air Panama waarmee u weer terugvliegt naar Panama-Stad. Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel.

  • ★★★ Casa Sucre (1n)
  • ★★★★ American Trade Hotel (1n)

American Trade Hotel

14
14

14: Panama-Stad – Vertrek

De ochtend heeft u nog vrij te besteden. Einde van de middag heeft u een transfer naar de internationale luchthaven waar u incheckt voor de directe KLM vlucht naar Nederland. De Familiereis Panama is tot een einde gekomen.


15
15

15: Aankomst

In de loop van de ochtend aankomst in Amsterdam.

Prijsindicatie voor deze familiereis Panama

Voor deze 15-daagse familiereis Panama geldt een indicatie reissom van € 2.695 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse hotels. Bij verblijf in superieure klasse hotels dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 2.925 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief autohuur en alle vermelde vluchten die zijn gebaseerd op schouderseizoentarieven. Deze familiereis Panama is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico een familiereis Panama maken?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming. De ervaren reisspecialisten regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw familiereis Panama!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat