Logo bg white

Boutique hotel El Otro Lado

4-daags arrangement Panama
Vanaf € 1.080,00 p.p.
december t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Boutique hotel El Otro Lado

El Otro Lado is een prachtige kleinschalige accommodatie gelegen aan de Caribische kust. Vanuit Panama-Stad is El Otro Lado in ca. 1½ uur over land te bereiken. Vanaf het zwembad kijkt u uit over de baai van Portobelo en kunt u ontspannen een boek lezen. El Otro Lado biedt 5 villa’s (houses) en 3 kamers aan. De individuele villa’s hebben een slaapkamer, woonkamer, airconditioning, een moderne badkamer en privé-veranda. Bij El Otro Lado zelf bevindt zich geen strand, maar met een van de boten van El Otro Lado kunt u naar een van de vele idyllische stranden in de omgeving gebracht worden. U kunt optioneel bij het hotel een excursie boeken waarbij u de mangroven verkent, u kunt kanoën, picknicken op het strand, of vissen. Het restaurant van El Otro Lado serveert heerlijke gerechten en fantastische cocktails die uw verblijf helemaal compleet maken!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Panama-Stad – Portobelo

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en in ca. 1½ uur naar uw volgende bestemming gereden. U wordt naar de Caribische kust gebracht en verblijft in het Nationale Park Portobelo, ca. 40 minuten ten oosten van Colón. U verblijft in een prachtige villa met airconditioning en privé-veranda. De middag kunt u naar eigen inzicht besteden.

  • ★★★★ El Otro Lado (3n)

Kamer El Otro Lado

2
2

2 & 3: Portobelo

Vrije dagen die u bij de prachtige accommodatie kunt besteden. Er zijn een aantal excursies die u optioneel bij dit verblijf kunt boeken zoals een excursie waarbij u de nabijgelegen mangroven verkent, kanoën, picknicken op het strand, of vissen. In de omgeving kunt u daarnaast het Nationale Park Portobelo verkennen, of een bezoek brengen aan een van de verdedigingsvestingen die zich hier bevinden. Deze ruïnes zijn een herinnering aan de Spaans-koloniale tijd dat Portobelo een van de belangrijkste schathavens van Amerika was.

Idyllische strandjes

4
4

4: Panama-Stad – Vertrek

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij het hotel en terug naar Panama-Stad gereden. Hierna vervolgt u de reis naar eigen wens. U kunt de reis voorzetten met een volgende bestemming in Panama of terug naar Nederland vliegen.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor dit 4-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.080 per persoon bij verblijf in een "sea house of forest house". Uiteraard is het ook mogelijk om in een ander kamertype te verblijven, mocht dit uw voorkeur hebben. Wij infomeren u graag over de eventuele korting, of toeslag.


De transfers vanuit Panama-Stad naar Portobelo en terug vanuit Portobelo naar Panama-Stad zijn inbegrepen in de prijs.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar deze bijzondere bestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Panama reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat