Reisprogramma Duiken bij Sipadan en Kapalai

1
1

1: Tawau – Kapalai

Vandaag start uw meerdaagse arrangement naar wellicht één van de meest indrukwekkende duiklocaties ter wereld: het eiland Sipadan, geprezen door duiklegende Jacques Cousteau. Op de luchthaven van Tawau wordt u opgewacht voor uw transfer naar de aanlegsteiger van Semporna, uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilanden Kapalai, Mabul & Sipadan. Per boot reist u naar Kapalai waar u de komende dagen verblijft op basis van volpension. Houdt u er rekening mee dat u voor het duiken/snorkelen bij Sipadan een speciale permit nodig heeft.

Indien u kiest voor een duikarrangement, duikt u vandaag al na aankomst in het prachtige azuurblauwe water rondom de eilanden. Bij een 4-daags (3 nachten) duikarrangement garandeert het Sipadan-Kapalai Resort 1 permit per persoon (voor 1 dag).

  • ★★★ Sipadan Kapalai Dive Resort (3n – vp)

Sipadan Kapalai Resort

2
2

2 & 3: Kapalai & omgeving

Gedurende deze dagen kunt u heerlijk genieten van uw accommodatie. Overdag kunt u onbeperkt snorkelen vanaf de pier van het resort en in de avond kunt u onder het genot van een drankje genieten van de spectaculaire zonsondergangen. Houdt u er rekening mee dat het Kapalai Dive Resort geen strand heeft aangezien het gebouwd is in zee. Naast snorkelen en duiken kunt u ook een kano huren om een mooie tocht over zee te maken.

Indien u kiest voor het duikarrangement maakt u dagelijks 3 georganiseerde duiken vanaf een boot (georganiseerd door het resort). Uitzonderingen zijn de dag van aankomst (maximaal 2 duiken) en dag de dag van vertrek (geen enkele duik).

4
4

4: Kapalai – Tawau

Per boot reist u terug naar Semporna van waar weer een transfer is geregeld naar de luchthaven van Tawau. Hier eindigt uw arrangement. Uiteraard kan Tico dit arrangement voor u opnemen in een veelzijdige rondreis verder over Borneo, of zelfs naar West-Maleisië. Onze voorbeeldreizen verschaffen u uitgebreide informatie omtrent de vele mogelijkheden. Indien gewenst, helpen de medewerkers van Tico u graag verder.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat