Reisprogramma Duiken bij Sipadan en Kapalai

1
1

1: Tawau – Kapalai

Vandaag start uw meerdaagse arrangement naar wellicht één van de meest indrukwekkende duiklocaties ter wereld: het eiland Sipadan, geprezen door duiklegende Jacques Cousteau. Op de luchthaven van Tawau wordt u opgewacht voor uw transfer naar de aanlegsteiger van Semporna, uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilanden Kapalai, Mabul & Sipadan. Per boot reist u naar Kapalai waar u de komende dagen verblijft op basis van volpension. Houdt u er rekening mee dat u voor het duiken/snorkelen bij Sipadan een speciale permit nodig heeft.

Indien u kiest voor een duikarrangement, duikt u vandaag al na aankomst in het prachtige azuurblauwe water rondom de eilanden. Bij een 4-daags (3 nachten) duikarrangement garandeert het Sipadan-Kapalai Resort 1 permit per persoon (voor 1 dag).

  • ★★★ Sipadan Kapalai Dive Resort (3n – vp)

Sipadan Kapalai Resort

2
2

2 & 3: Kapalai & omgeving

Gedurende deze dagen kunt u heerlijk genieten van uw accommodatie. Overdag kunt u onbeperkt snorkelen vanaf de pier van het resort en in de avond kunt u onder het genot van een drankje genieten van de spectaculaire zonsondergangen. Houdt u er rekening mee dat het Kapalai Dive Resort geen strand heeft aangezien het gebouwd is in zee. Naast snorkelen en duiken kunt u ook een kano huren om een mooie tocht over zee te maken.

Indien u kiest voor het duikarrangement maakt u dagelijks 3 georganiseerde duiken vanaf een boot (georganiseerd door het resort). Uitzonderingen zijn de dag van aankomst (maximaal 2 duiken) en dag de dag van vertrek (geen enkele duik).

4
4

4: Kapalai – Tawau

Per boot reist u terug naar Semporna van waar weer een transfer is geregeld naar de luchthaven van Tawau. Hier eindigt uw arrangement. Uiteraard kan Tico dit arrangement voor u opnemen in een veelzijdige rondreis verder over Borneo of zelfs naar West-Maleisië. Onze voorbeeldreizen verschaffen u uitgebreide informatie omtrent de vele mogelijkheden. Indien gewenst, helpen de medewerkers van Tico u graag verder.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat