Logo bg white

Authentieke rondreis Zuidoost-Azië: Laos en Myanmar

24-daagse rondreis door Myanmar & Laos
Vanaf € 6.175,00 p.p.
november t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Laos en Myanmar: de authentieke parels van Zuidoost-Azië

Laos en Myanmar zijn wellicht nog de meest authentieke landen in Zuidoost-Azië. Voor diegene die op zoek is naar een bijzondere rondreis waarbij rustgevende natuur en cultuur centraal staan, is dit de ideale reis!

In 24 dagen tijd maakt u kennis met zowel Laos als Myanmar. U begint de reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand waar u kennismaakt met de drukte van de grote stad. Vervolgens vliegt u naar Pakse in Laos en reist u af naar het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong in het uiterste zuiden. Hier ervaart u ultieme rust en kunt u genieten van de prachtige natuur. U zult merken dat ze hier in het zuiden alles erg rustig aandoen en dit is dan ook de ideale plek om te ontspannen. Vervolgens reist u verder naar Champassak waar u een bezoek brengt aan het Bolaven Plateau met haar vele mooie watervallen en koffieplantages. Per binnenlandse vlucht reist u af naar het gezellige stadje Luang Prabang. Hier gaat u aan boord van de Luang Say Cruise waarmee u in twee dagen over de Mekong naar de grens met Noord-Thailand vaart. Onderweg bezoekt u een aantal bergdorpjes waar sommige van de vrouwen nog authentieke kleding dragen.

Na een kort verblijf in Chiang Rai (Thailand) reist u over land verder naar de grens met Myanmar. Per binnenlandse vlucht reist u van de grens naar het bijzondere Inlemeer, bekend om de beenroeiers en vele vissers. Alhoewel het Inlemeer een bekende plek is in Myanmar, leven de mensen hier nog in authentieke huisjes op het water. Vanuit Inle reist u verder naar de Mandalay. Hier stapt u aan boord van de Paukan cruise voor uw reis over de Irrawaddy rivier naar het sprookjesachtige tempelgebied van Bagan. In Bagan maakt u een prachtige luchtballonvaart waarbij u uitkijkt over het uitgestrekte tempelcomplex. U eindigt deze bijzondere rondreis aan het heerlijke strand van Ngapali.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze combinatiereis Laos en Myanmar!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Thailand

U vertrekt ’s avonds vanaf luchthaven Schiphol met een Emirates vlucht naar de Thaise hoofdstad Bangkok. U dient over te stappen in Dubai en arriveert de volgende middag.

2
2

2: Aankomst Bangkok

U komt aan het einde van de middag aan op de internationale luchthaven van Bangkok. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, wandelt u door de tunnel naar het hotel. Indien gewenst, kunt u ook gebruikmaken van de luchthavenshuttle (verzorgd door het hotel).

 • ★★★★ Novotel Suvarnabhumi (1n)


Indien u nog niet eerder in Bangkok bent geweest, is het aan te raden om de stad wat langer te bezoeken. Wij nemen een langer verblijf in Bangkok graag op in uw op maat gemaakte reis naar Laos en Myanmar.

"We zijn onlangs terug gekomen van een fantastische vakantie in Myanmar. Compliment voor het programma dat werkelijk alle verwachtingen op alle plekken overtroffen heeft. Wat een geweldig land en (misschien wel vooral): wat een geweldige mensen!"
Isolde & Henk
3
3

3: Bangkok - 4000 Islands (Si Phan Don)

Transfer naar de luchthaven van Bangkok voor de vliegreis met Lao Airlines naar Pakse in Laos. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner voor een warm welkom in Laos. Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar de 4000 Islands (Si Phan Don), gelegen in de Mekong in het zuidelijkste puntje van Laos, vlakbij de grens met Cambodja. U overnacht in een eenvoudige maar drijvende studio, een zeer unieke accommodatie!

 • ★★★ Sala Don Khone (2n - floating studio)
4
4

4: Si Phan Don (4000 Islands)

De ochtend en het begin van de middag heeft u vrij te besteden. U kunt per fiets het eiland verkennen, fietst u ook zeker even naar het buureiland Don Det. De eilanden zijn met elkaar verbonden door een brug.

Aan het einde van de middag wordt u opgehaald bij uw hotel voor een heerlijke boottocht tijdens zonsondergang door de 4000 Islands. U stapt aan boord en onder het genot van een drankje geniet u van de prachtige en idyllische omgeving. Het is hier heerlijk rustig en onderweg kunt u vissers aanschouwen. U bezoekt de eilanden Done Xang, Don Pueay en Don Som waar u de gelijknamige tempel bezoekt. Vanaf hier wandelt u over het eiland en kunt u het lokale leven hier aanschouwen. Eenmaal terug aan boord vaart u terug met uitzicht op een prachtige zonsondergang. Bij aankomst op Don Khone wordt u weer afgezet bij uw accommodatie.

5
5

5: Si Phan Don - Campassak

Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar het noordelijker gelegen plaatsje Champassak. Onderweg bezoekt u het tempelcomplex Wat Phou, een oude Khmer tempel welke sinds 2002 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de 4e eeuw vormde dit complex de meest oostelijke grens van het Khmer rijk en het wordt ook wel beschouwd als een kleinere versie van Angkor Wat. Na het bezoek wordt u naar uw aangename accommodatie gebracht, gelegen aan de prachtige Mekong rivier. Een heerlijke accommodatie tijdens uw reis door Laos en Myanmar.

 • ★★★+ The River Resort (2n)

Wat Phou tempelcomplex

6
6

6: Het Bolaven Plateau

In de ochtend wordt u opgehaald door uw chauffeur en gids voor de transfer naar Paksong, waar u een bezoek brengt aan een lokale markt, waar de lokale bevolking samenkomt om hun producten te verhandelen. U leert hier meer over de tradities en het leven van de lokale Zuid-Laotiaanse bevolking. Vervolgens reist u verder naar Ban Phuong Cook, een gebied waar de Katou minderheid leeft. Tevens wonen hier andere etnische minderheden, zoals de Khmu, de Alt, de Ngae, de Kalung, de Lavane, de Lavere en de Katung. U sluit de dag af met een bezoek aan twee prachtige watervallen. In overleg met uw gids kunt u vandaag eventueel ook nog andere watervallen bezoeken.

Tad Fane watervallen

7
7

7: Champassak - Luang Prabang

De ochtend heeft u nog vrij te besteden. Nadat u bent uitgecheckt, wordt u opgehaald door uw chauffeur en naar het Jhai Coffee House gereden. Hier leert u meer over het proces van koffie maken. Van het planten tot het roosteren, alle vragen worden beantwoord. U bezoekt enkele kleine koffieboeren en hun boerderijen om meer te weten te komen over het leven hier. Nadat u uw eigen koffiebonen heeft geoogst, wordt u teruggereden naar Jhai Coffee House waar u de bonen zult roosteren en verschillende soorten koffie kunt proeven. Jhai ziet het koffie maken als een mix van kunst en wetenschap die de unieke smaak van de Bolaven koffie creëert.


Na deze leerzame middag wordt u naar de luchthaven van Pakse gereden waar u incheckt op uw binnenlandse vlucht met Lao Airlines naar Luang Prabang. Bij aankomst transfer naar uw sfeervolle accommodatie. Houdt u er rekening mee dat Le Sen Boutique Hotel iets buiten het centrum is gelegen op zo’n 20 minuten loopafstand. Er wordt tevens een gratis shuttle naar het centrum aangeboden door het hotel. Het voordeel van een hotel buiten het oude historische centrum is dat het hotel beschikt over een zwembad. Dit geldt tevens voor de Luang Say Residence. Luang Prabang is een kleine stad maar wordt door toeristen veel aangedaan. Een fijne afwisseling tijdens uw reis door Laos en Myanmar.

 • ★★★+ Le Sen Boutique Hotel (3n)
 • ★★★★ Luang Say Residence (3n)
Video en foto Luang Say Residence ★★★★

8
8

8: Luang Prabang

Wanneer u vroeg opstaat bent u getuige van een bijzonder dagelijks ritueel: de zogenaamde ‘bedelprocessie’. Lange rijen monniken wandelen vanaf ca. 06.00 uur met hun bedelnap langs de huizen en winkels om voedsel en andere giften in ontvangst te nemen. Het geheel gebeurt in stilte en is een indrukwekkend gezicht.

Na het ontbijt staat er een interessante stadswandeling door Luang Prabang op het programma. Het compacte centrum van Luang Prabang is uitstekend te voet te verkennen. Met uw gids brengt u eerst een bezoek aan Luang Prabang’s mooiste tempel: Vat Xieng Thong. Hierna wandelt u door kleinere straatjes, routes die de meeste toeristen niet weten te vinden en leert u het ware gezicht van Luang Prabang kennen. Ook bezoekt u vandaag het nationale museum wat ooit het Koninklijk Paleis was. De wandeling wordt afgesloten met een klim naar de top van de heuvel Phu Si voor een mooi uitzicht op de omgeving. De middag heeft u vrij te besteden en kunt u de stad op eigen gelegenheid verder verkennen. Langs de Mekong zijn er diverse restaurantjes waar u vanmiddag kunt lunchen.

Brengt u vanavond ook zeker een bezoek aan de bekende avondmarkt van Luang Prabang. Hier kunt u diverse lekkernijen proeven maar er is ook een ruime keuze aan lokale producten en souvenirs. Een bezoek aan deze avondmarkt is zeker een aanrader.

Gezellig Luang Prabang

9
9

9: Kuang Si waterval

Na het ontbijt wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur. Vanochtend brengt u een bezoek aan een van de mooiste watervallen van Zuidoost-Azië, Kuang Si. Onderweg naar de waterval brengt u nog een bezoek aan het Living Crafts Centre waar u veel leert over de lokale manier van weven en het verwerken van textiel. Eenmaal aangekomen bij de prachtige waterval, die bestaat uit verschillende niveaus, kunt u een verkoelende duik in het turquoise water nemen. Aan het einde van de ochtend wordt u weer naar uw accommodatie gereden. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

10
10

10: Start Luang Say Cruise

Na een vroeg ontbijt wordt u naar de pier van Luang Prabang gebracht. Hier gaat u aan boord van de Luang Say boot (in internationaal gezelschap) die om 07:00 uur vertrekt. Tijdens de cruise verblijft u op basis van volpension. Alle maaltijden en geselecteerde drankjes zijn inbegrepen. Vandaag vaart u over de Mekong naar het plaatsje Pak Beng waar u overnacht in de Luang Say Lodge. Eenmaal aan boord wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd, indien u nog niet in het hotel heeft ontbeten, kunt u dit nu doen. De boot vaart naar de Pak Ou grotten, bekend vanwege de duizenden Boeddhabeeldjes. Na een bezoek aan deze grotten vaart het schip verder over de Mekong terwijl u geniet van een smakelijke Laotiaanse lunch.

‘s Middags brengt u een bezoek aan een bergdorpje waar de lokale Laotiaanse whiskey wordt gemaakt. Aan het einde van de middag komt u aan bij de Luang Say Lodge in Pak Beng waar u incheckt in uw kamer. U dineert vanavond bij de Lodge vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de rivier.

 • ★★★ Luang Say Lodge (1n)

Uitzicht Luang Say Lodge

11
11

11: Aankomst Chiang Rai (Thailand)

Vanochtend ontbijt u bij de lodge aan de rivier. Vandaag vaart u naar Houay Xay, de grens met Thailand. Onderweg brengt u nog een bezoek aan een lokaal dorpje waar u meer leert over het lokale leven hier aan de Mekong.

Aan het einde van de middag arriveert u bij de grens waar uw cruise arrangement ten einde komt. U verlaat Laos en neemt op eigen gelegenheid de bus naar de grens met Thailand (dit kost ca. $2 per persoon). Bij aankomst ondergaat u de grensformaliteiten en wordt u opgewacht door uw chauffeur en gids voor een warm welkom in Thailand! U wordt in ca. 2 uur naar uw accommodatie in Chaing Rai gereden.

 • ★★★ The Legend Boutique Resort & Spa (2n)


Bent u op zoek naar een meer exclusieve ervaring? Bekijk dan ons Gouden Driehoek arrangement hier!

12
12

12: Omgeving Chiang Rai

Vandaag heeft u vrij te besteden in Chiang Rai en omgeving. U kunt bijvoorbeeld de bijzondere witte tempel bezoeken of andere excursies en wandelingen maken in de omgeving. Informeert u bij de receptie van uw accommodatie naar de mogelijkheden.

De witte tempel

13
13

13: Chiang Rai - Inlemeer (Myanmar)

Na het ontbijt wordt u opgewacht door uw gids voor de transfer naar de Mae Sai grens. Bij aankomst verlaat u Thailand en kruist u de grens van Myanmar. Hier wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur die u welkom heten in Myanmar! U wordt naar de luchthaven van Tachileik gereden waar u incheckt op uw binnenlandse vlucht naar Heho. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw gids en naar uw accommodatie gereden, gelegen aan het prachtige Inlemeer.

 • ★★★+ Sanctum Inle (2n)
 • ★★★★ Villa Inle Boutique Resort (2n)

Video Sanctum Inle ★★★+


Villa Inle Boutique Resort ★★★★

14
14

14: Inlemeer

Vandaag staat geheel in het teken van Inle. Samen met uw gids observeert u het leven van de inwoners aan de rand van dit gigantische meer. Bijzonder aan het meer is de manier waarop de traditionele vissers hun boten besturen. Breng een bezoek aan de drijvende tuinen en kleine dorpjes rondom het meer, de Phaung Daw Oo pagode en een kleine traditionele werkplaats waar de typische cheroot sigaren worden geproduceerd op ambachtelijke wijze. Het programma van vandaag kunt u met uw gids overleggen.

15
15

15: Inlemeer - Mandalay

Uw verblijf aan het sprookjesachtige Inlemeer komt vanochtend tot een einde. Transfer terug naar de luchthaven van Heho voor de binnenlandse vlucht naar Mandalay. Hier wordt u opgewacht door uw chauffeur en Engelssprekende gids die de komende dagen tot uw beschikking staan. Transfer (ca. anderhalf uur!) naar uw sfeervolle en kleinschalige hotel in het centrum van Mandalay.

Diezelfde middag bezoekt u met uw gids enkele belangrijke bezienswaardigheden van het drukke Mandalay. U brengt o.a. een bezoek aan de prachtige traditionele teakhouten Shwenandaw en Atumashi kloosters, beiden zeker hoogtepunten van Mandalay. Hierna gaat u naar de legendarische Kuthodaw pagode. Hier staan in honderden spierwitte pagodes in marmeren tabletten de lessen van Boeddha opgesteld. U sluit de dag af met de top van Mandalay Hill voor een spectaculair uitzicht over de stad met zonsondergang.

 • ★★★ + Rupar Mandalar (1n)

16
16

16: Start Paukan Cruise

U wordt ‘s ochtends opgehaald bij uw hotel en naar de haven gebracht waar RV Paukan op u ligt te wachten. Omstreeks 12:00 uur gaat u aan boord waar u hartelijk wordt ontvangen. Na een korte briefing over de route, start uw 3-daagse cruise arrangement naar Bagan. Het is erg leuk om dit traject over water af te leggen, i.p.v. per binnenlandse vlucht of lange transfer over land. Bij uw cruise zijn alle maaltijden en excursies (in internationaal gezelschap) inbegrepen.

U luncht aan boord terwijl het schip over de Ayeyarwaddy rivier vaart naar Mingun. Hier had ‘s werelds grootste boeddhistische tempel ooit moeten staan, maar helaas kwam door de dood van Koning Bodawpaya een abrupt einde aan de bouw in 1819. Ca. 20 jaar later volgde ook nog een aardbeving. Op korte afstand van Mingun Paya bevindt zich de grootste koperen bel ter wereld, 4 meter hoog met een omtrek van 5 meter. Bij aankomst gaat u van boord en verkent u het tempelcomplex samen met de Engelssprekende gids van de cruise. Aan het einde van de middag gaat het schip voor anker en kunt u genieten van een smakelijk diner. ‘s Avonds is er aan boord een dans en drama optreden uitgevoerd door de Mandalay Arts School.

 • ★★★+ RV Paukan (2n)

Video RV Paukan ★★★+

17
17

17: Paukan Cruise

Al vroeg in de ochtend zet het schip koers naar Sagaing, u kunt genieten van de zonsopkomst over Sagaing Hill. Sagaing is een zeer heilige plek voor de Birmezen. Tegen de heuvel liggen vele witte en gouden tempels en pagodes die boven de toppen van de tamarindebomen uit steken. De omliggende kloosters huisvesten duizenden monniken en nonnen. Het is een zeer rustgevende plek van meditatie. Na het ontbijt gaat u van boord en brengt u een bezoek aan deze bijzondere plek.

Eenmaal terug aan boord, vaart het schip verder naar Yandabo waar u aan het einde van de middag arriveert. Hier werd in 1826 het vredesverdrag van de Eerste Anglo-Burmese Oorlog getekend. U brengt een bezoek aan enkele pottenbakkers, het lokale klooster en een school. Na terugkeer aan boord zet RV Paukan koers richting het dorpje Shwe Nann Tint, waar het schip voor anker gaat voor de overnachting.

18
18

18: Aankomst Bagan

‘s Ochtends gaat u rond 09:30 uur van boord, welkom in Bagan! Vandaag gaat u met uw gids op pad en brengt u een bezoek aan de belangrijkste tempels. Bezoek o.a. Ananda, de mysterieuze piramidevormige Dhammayangyi Pahto, Sulamani en Thatbyinnyu. Wanneer u bovenop een heuvel staat, ziet u de punten van de pagodes overal omhoog steken en ziet u pas werkelijk hoeveel tempels zich in dit gebied bevinden. ‘s Middags luncht u in een lokaal restaurant (inbegrepen).

Aan het einde van de middag vervolgt u de tour per paard en wagen. Dit is een unieke manier om in de open lucht meer van de tempels te zien. U rijdt over paadjes waar geen auto’s mogen komen en ontdekt de minder bekende plekken van Bagan. Geniet vanavond vanaf een heuvel van een prachtige zonsondergang.

 • ★★★+ Tharabar Gate Hotel (2n)
 • ★★★★ Bagan Lodge (2n)

Video Bagan Lodge ★★★★


Tharabar Gate Hotel ★★★+

19
19

19: Ballonvaart over Bagan

In de zeer vroege ochtend, nog ruim voor zonsopgang, wordt u opgehaald bij uw hotel in Bagan. U wordt naar het uitgestrekte terrein gebracht waar de heteluchtballonnen met zonsopgang opstijgen. U maakt een prachtige (standaard service, maximaal 16 personen) tocht onder begeleiding van een professionele piloot over het tempelgebied. De uitzichten zijn uiteraard adembenemend. Het heeft iets mystieks om in het vroege ochtendlucht de mist te zien optrekken en alle tempels tot in de verte tevoorschijn te zien komen. U laat zich leiden door de wind. De ballonvaart is alleen mogelijk wanneer u deze rondreis in de periode november t/m maart maakt.

De rest van de ochtend en middag vrij te besteden in dit sprookjesachtige gebied. U kunt er zelf per fiets op uittrekken (fietsen zijn gratis voor klanten die verblijven in Tharabar Gate Hotel) en op eigen gelegenheid het tempelcomplex verkennen. Uiteraard is het ook mogelijk dat Tico vandaag een excursie voor u verzorgt, laat het ons dan weten.

20
20

20: Bagan - Ngapali Beach

Transfer naar de luchthaven van Nyaung U voor de binnenlandse vlucht naar Thandwe, gelegen aan de prachtige uitgestrekte westkust van Myanmar. Transfer(verzorgd door het resort) naar uw aangename verblijfplaats, gelegen aan de met palmen omzoomde witte zandstranden van Ngapali Beach.

 • ★★★★ Ngapali Bay Villas & Spa (3n)

21
21

21 & 22: Ngapali Beach

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt heerlijk ontspannen aan de prachtige stranden of een fiets huren om de kust wat meer te verkennen. Eventueel is er ook de mogelijkheid om een ochtend naar een nabijgelegen eiland te varen om wat te snorkelen, of te gaan vissen met een lokale vissersboot.

23
23

23: Ngapali Beach - Yangon

De ochtend het begin van de middag heeft u nog vrij te besteden. ‘s Middags transfer (verzorgd door het resort) naar de luchthaven van Thandwe voor de binnenlandse vlucht terug naar Yangon. U dient uw bagage op te halen van de bagageband en verlaat de luchthaven samen met uw chauffeur en gids.

U bezoekt de Shwedagon Pagode, een gigantische ruim 2.000 jaar oude en ca. 100 meter hoge gouden stupa welke zichtbaar is vanuit vele delen van de stad. De sfeer bij de tempel verandert na zonsondergang, wanneer alle toeristen het terrein verlaten en alleen de Birmezen achterblijven. Nadat u bent uitgekeken brengt u samen met uw gids een bezoek aan de avondmarkt van Yangon, waar u wordt getrakteerd op een heerlijke kom noedels en een typisch lokaal biertje.

In de loop van de avond wordt u bij de luchthaven van Yangon afgezet en checkt u in op uw vlucht met Emirates terug naar Amsterdam.

24
24

24: Vertrek & aankomst

Na middernacht vertrekt uw Emirates vlucht terug naar Amsterdam. U dient over te stappen in Dubai en arriveert aan het begin van de middag op luchthaven Schiphol. Einde van uw reis.

Prijsindicatie voor deze combinatiereis Laos en Myanmar

Voor deze combinatiereis Laos en Myanmar geldt een indicatie reissom van €6.175 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in ★★★ accommodaties. Voor verblijf in de ★★★★ accommodaties geldt een indicatie reissom van €6.995 per persoon. Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten en zijn gebaseerd op laagseizoentarieven.

Deze combinatiereis Laos en Myanmar is uiteraard volledig naar uw wensen aan te passen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Laos en Myanmar!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Een unieke aanvulling op uw reis naar Laos en Myanmar

Breidt uw reis uit met een verblijf in het unieke Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, gelegen in het uiterste noorden van Thailand, nabij de grens met Myanmar en Laos. Tijdens uw verblijf overnacht u in een luxe tent, spectaculair gelegen en middenin de natuur. Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht over de sprookjesachtige omgeving. Een zeer exclusieve ervaring!

Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 3.655,– p.p.
november t/m april

Thailand arrangement | Tented Camp Golden Triangle

Glamping in het noorden van Thailand! Het Four Seasons Tented Camp Golden Triangle is een uniek kampement gelegen nabij de Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand, Myanmar & Laos. Gedurende 3 dagen en 2 nachten verblijft u in een luxe tent al uitkijkend over de prachtige omgeving.

Lees meer

Waarom met Tico Reizen naar Laos en Myanmar?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuidoost-Azië. Uw reis is tot in de puntjes verzorgd zodat u ter plaatse enkel hoeft te genieten van de sfeervolle accommodaties, de interessante excursies en de mooiste bezienswaardigheden.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat