Reisprogramma Casa Oropéndola

1
1

1: Santa Marta - Sierra Nevada

Uw arrangement start in de kustplaats Santa Marta aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Op de luchthaven wordt u opgewacht door de chauffeur die u in zo’n 1,5 uur naar uw verblijf in de bergen ten zuidoosten van de stad zal brengen. Houdt u er rekening mee dat vanaf het bergdorpje Minca het asfalt ophoudt en u de laatste 45 minuten op onverharde wegen rijdt.

Casa Oropéndola is een privé villa, en uw verblijf is dus volledig exclusief. U heeft de komende dagen de beschikking over een privégids en een persoonlijke chef die meest heerlijke gerechten voor u zal bereiden.


  • ★★★★ Casa Oropéndola (3n - privé villa)

De knusse woonkamer

2
2

2 & 3: Sierra Nevada

De komende dagen kunt u genieten van de Sierra Nevada de Santa Marta. U heeft u tijdens uw volledige verblijf de beschikking over een privégids waarmee u dit schitterende gebied kunt ontdekken. Samen met uw gids bepaalt u het programma voor deze dagen.

De omgeving leent zich goed voor het maken van prachtige wandeltochten. De Sierra Nevada is er een van belangrijkste en meest diverse ecosystemen van Colombia en de biodiversiteit is hier enorm. Zo zijn er in dit gebied alleen al 628 verschillende vogelsoorten te vinden. Vanuit de villa zijn er een hoop verschillende routes te lopen. Van korte tochten van ongeveer een uur tot wandelingen van een hele dag. Indien u liever in de buurt van de accommodatie blijft is het onder andere mogelijk om een kookles van uw privé kok te volgen of koffie te plukken op de eigen koffieplantage van Casa Oropéndola.

Prachtige wandeltochten

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt staat de chauffeur voor u klaar die u in zo’n 1,5 uur terug naar Santa Marta zal brengen. Hier komt uw arrangement ten einde en kunt u uw Colombia reis vervolgen.


Interesse gekregen? Neem voor meer informatie over een reis door Colombia contact op met één van onze reisspecialisten of vraag een offerte aan.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat