Logo bg white

Canopy Camp Darién

8-daags arrangement Panama
Vanaf € 1.950,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Ongerept verblijf in het Darién Canopy Camp

Er zijn maar weinig plekken op aarde zoals Darién. Deze provincie ligt in het oosten van Panama, aan de grens met Colombia. Het gebied rond de Colombiaanse grens is beter bekend als de Darién Gap. De Darién Gap is een dichtbegroeid stuk woud, waar geen wegen doorheen lopen. Dit is het enige ontbrekende stuk van de Pan-American Highway. De Darién provincie is gigantisch, echter is het aantal inwoners maar laag. De lokale bevolking, waaronder de Guna, Emberá en Wounaan, wonen in sobere huisjes en leven volgens eeuwenoude tradities.

De problemen in Darién zijn complex. Er zijn verschillende politiecheckpunten waar je voorbij moet om het Canopy Camp te kunnen bereiken. De infrastructuur laat verder een hoop te wensen over. Dit is een van de redenen waarom hier nog maar weinig toeristen komen. Om deze reden is een verblijf in het Canopy Camp, gelegen in het zeer ongerepte Darién, juist extra bijzonder.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Panama-Stad

Vandaag overnacht u nabij de internationale luchthaven van Panama-Stad. Uw reis naar de nog zeer ongerepte Darién provincie zal de volgende dag vanuit het Riande Airport Hotel van start gaan.

  • ★★★+ Riande Airport Hotel (1n)
2
2

2: Panama Stad – Darién

Vroeg in de ochtend wordt u bij uw verblijf opgehaald voor een indrukwekkende reis. Vandaag reist u af naar de nog ongerepte provincie Darién, gelegen in het oosten van Panama-Stad, niet ver van de Colombiaanse grens. Dit deel van het land wordt nog maar weinig bezocht door toeristen. De infrastructuur is slecht en de lokale bevolking leeft hier nog sober. In deze omgeving zijn veel lokale stammen te vinden. Daarnaast is Darién het natuurlijk habitat van vele bijzondere vogels, waaronder de indrukwekkende harpij. Samen met een gids en de rest van de groep reist u af naar het Canopy Camp. In de ochtend zal u in een vogelrijk gebied stoppen, alvorens u in de middag luncht in Torti. In de namiddag komt u aan bij uw verblijf. Uw verblijf is op basis van volpension. Tevens zijn softdrinks en excursies inbegrepen. Enkel voor alcoholische drankjes moet betaald worden. U overnacht de komende dagen in een luxe tent, welke van alle gemakken is voorzien. Houdt u er overigens rekening mee dat de badkamer zich buiten de tent bevindt.

  • ★★★★ Canopy Camp (6n) Blank

Canopy Camp Darién

3
3

3 – 7: Darién

Deze dagen maakt u verschillende excursies in de omgeving van het Canopy Camp. Gedurende de meeste excursies gaat u op zoek naar bijzondere vogelsoorten en vooral naar de harpij, al wordt deze niet vaak gevonden. Tevens bezoekt u verschillende lokale stammen, welke nog volgens traditionele normen en gebruiken leven.

8
8

8: Darién – Panama-Stad

Vandaag moet u helaas alweer afscheid nemen van uw gidsen én het bijzondere verblijf in het Canopy Camp. In ca. 4 uur reist u terug naar Panama-Stad, waar dit arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor dit bijzondere arrangement Canopy Camp in Darién dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.950 per persoon

Bij deze reissom zijn de overnachtingen, alle maaltijden en non-alcoholische dranken inbegrepen, alsmede de vermelde transfers en excursies.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Panama. Zij kennen de verschillende eilanden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat