Reisprogramma Bosko

1
1

1. Medellín - Guatapé


Vandaag wordt u bij uw hotel in Medellín opgehaald voor een privétransfer naar uw accommodatie voor de komende nachten: Bosko, gelegen aan het meer van Guatapé. Het exclusieve Bosko telt slechts 6 vertrekken, allen gelegen aan de oevers van het meer van Guatapé. U verblijft hier in een comfortable ‘mush-room’ met een schitterend uitzicht over het sprookjesachtige meer.


★★ Bosko (2n)

uw exclusieve verblijf

2
2

2: Embalse Guatapé


Na genoten te hebben van het ontbijt op uw privéterras heeft u de rest van de dag vrij te besteden in deze prachtige omgeving. Bij uw verblijf zijn het gebruik van kajaks en peddleboards inbegrepen. Ook zou u kunnen gaan vissen in het meer.

Optioneel (niet inbegrepen) zou u een excursie naar de Piedra del Peñol en het dorpje Guatapé kunnen maken. De Piedra del Peñol is ruim 2.000 meter hoge granieten berg die door middel van uitgehouwen treden te beklimmen is. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de eilandjes in het gigantische kunstmatige meer. Nabij de Piedra del Peñol ligt het sfeervolle plaatsje Guatapé. Doordat de gebouwen in dit dorpje in alle kleuren van de regenboog geschilderd zijn wordt dit plaatje ook wel eens het meest kleurrijke dorpje van Colombia genoemd.


Voor de meer avontuurlijke reiziger biedt Bosko ook optioneel helicoptervluchten, wakeboarden & het belimmen van de Piedra del Peñol aan. Vraagt u bij de accommodatie naar de mogelijkheden.

de prachtige ligging van Bosko

3
3

3: Vertrek


Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een privétransfer terug naar Medellín. Hier komt uw arrangement ten einde en zou u uw reis kunnen vervolgen naar bijvoorbeeld Cartagena, Jardín of de Zona Cafetera.


Vraag bij Tico naar de mogelijkheden voor een prachtige Colombia rondreis!

mush-room

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat