Logo bg white

De Jezuïeten missies in Bolivia

3-daags arrangement Bolivia
Vanaf € 575,00 p.p.
Mei t/m september
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Jezuïeten missieposten

Deze vierdaagse tocht door de oostelijke laaglanden van Bolivia, pal buiten Santa Cruz, is zeer zeker voor de liefhebber. Gedurende 4 dagen / 3 nachten bezoekt u zeven van de vele missieposten welke eeuwen geleden werden opgericht door de Orde der Jezuïeten, pal na de ontdekking van Amerika. Onder begeleiding van een gids bezoekt u de prachtige houten missiekerken San Javier, Concepción, San Ignacio, Santa Ana, San Rafael en tot slot San Miguel.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Santa Cruz - Concepción

Uw reis start vandaag in Santa Cruz waar u wordt opgehaald bij uw accommodatie (niet inbegrepen in het programma) door uw Engelssprekende gids die de komende dagen tot uw beschikking staat. U reist eerst naar San Javier, gelegen op zo’n 230 kilometer van Santa Cruz. Onderweg bezoekt u enkele prachtige kerken in deze provincie Chuiquitos, allemaal onderdeel van het Werelderfgoed van Unesco. In San Javier bevindt zich de eerste missiepost die omstreeks 1692 werd gesticht. U bezoekt hier het museum en de prachtig gedecoreerde kerk (welke dateert uit de 18e eeuw). Na de lunch reist u door naar Concepción (ca. 70 km), waar u overnacht. Onderweg maakt u nog een stop bij het Sapoco meer, waar u een heerlijke verfrissende duik kunt nemen.

  • ★★★ Hotel Concepción (1n-vp)

San Javier

2
2

2: Concepción - San Ignacio

Concepción is een rustig dorpje en heeft een wat opzichtig gerestaureerd kerkje wat u nog kunt bezoeken. Vervolgens staat de doorreis over een afstand van zo’n 300 kilometer naar San Ignacio op het programma. U arriveert rond het middaguur. San Ignacio hád ooit de grootste en mooiste kerk, maar helaas werd deze halverwege de vorige eeuw volledig verwoest. Nog slechts enkele relikwieën als prachtig bewerkte houten Christusbeelden en lessenaars doen herinneren aan hoe het ooit was. In de namiddag staat een bezoek aan het Guapomó meer, het lokale weeshuis en het bisdom van de stad.

  • ★★★ Hotel de la Mision (2n-vp)

"We zijn weer bijna een weekje thuis en wilden laten weten dat we een geweldige reis hebben gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd en op alle details gelet! We zijn een prachtige ervaring rijker en genieten er nog van na. Hebben ons fotoboek al af en verheugen ons erop om dat te bekijken als we het ontvangen."
Marianne & Hans

San Ignacio

3
3

3: Bezoek aan Santa Ana, San Rafael & San Miguel

Vandaag bezoekt u de nabijgelegen andere missieposten Santa Ana, San Rafael en San Miguel, allen gelegen op slechts korte afstand van San Ignacio.

De kerk van San Miguel uit 1721 is wellicht de mooiste kerk van allemaal en is prachtig gerestaureerd. Die van San Rafael was de eerste die voltooid werd (tussen 1740 en 1748) en u vindt hier spectaculair houtsnijwerk en bijzondere schilderijen. Aan het eind van de middag keert u terug in San Ignacio, waar u overnacht.

Santa Ana

4
4

4: San Ignacio - Santa Cruz

Er staat u vandaag een lange rit terug naar Santa Cruz te wachten. ’s Ochtends vroeg na het ontbijt vertrekt u richting Concepción waar u luncht. In de namiddag doorreis naar Santa Cruz, met nog een stop bij het Dolorida Private Ecological Reserve. U wordt afgezet bij uw accommodatie in Santa Cruz (niet inbegrepen in het programma).

Concepción

Prijsindicatie voor dit Bolivia arrangement

Tijdens deze 4-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €575 (bij deelname van 2 personen). Verblijf op basis van Volpension. Voeg dit arrangement toe aan uw Bolivia reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Bolivia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Boliva. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Bolivia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Bolivia

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat