Logo bg white

Amantaka

4-daags arrangement Laos
Vanaf € 1.940,00 p.p.
oktober t/m juni
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Luxe verblijf in Amantaka!

Het schitterende Amantaka is gelegen in Luang Prabang, wat vanwege de historische rijkdom opgenomen is in de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens uw verblijf ervaart u de luxe en de uitstekende service waar de Aman-hotels bekend om staan. Uw suite heeft een fraai interieur met koloniale meubelstukken. U kunt uzelf in de watten leggen in de Aman-spa of u kunt deelnemen aan een fitness- of yogales. Met haar centrale locatie liggen alle historische bezienswaardigheden op een steenworp afstand. Samen met uw gids maakt u een indrukwekkende stadswandeling, waar u kennis maakt met de verborgen plekjes in de stad. Ook bezoekt u de schitterende Kuang Si waterval en verkent u per fiets het prachtige platteland. Aan het einde van uw indrukwekkende dag kunt u plaats nemen in de Lounge Bar, alvorens u zich klaarmaakt voor een diner bij een van de goede restaurants.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Amantaka

Vandaag start uw Amantaka ervaring! U wordt op de luchthaven van Laos opgehaald door een vertegenwoordiger van onze Laotiaanse agent voor een korte transfer naar het schitterende Amantaka.

Om 16:00 uur start de prachtige Amantaka Sunset Cruise, wat een schitterende start zal zijn van uw verblijf in Luang Prabang. Deze privé-excursie duurt 2 uur en onderweg kunt u genieten van heerlijke cocktails & canapés en uiteraard ook van de magische zonsondergang achter dit bijzondere kleine stadje in Laos.


  • ★★★★★ Amantaka (3n)

Sunset Cruise

2
2

2: Stadswandeling Luang Prabang

De ochtend heeft u vrij en kunt u naar eigen inzicht invullen. Via uw verblijf staan er fietsen & tuk tuk’s tot uw beschikking.

In de middag staat er een leuke stadswandeling op het programma door het centrum van Luang Prabang. Uw gids laat u kennismaken met enkele verborgen plekjes en zal u wegwijs maken in deze bijzondere stad. U loopt door tempels, en kleine straten. Ook brengt u een bezoek aan het Nationale Museum, het voormalig koninklijk paleis. Bij dit museum kunt u ook de Phousi berg beklimmen. Een klim van 328 treden zal u hier een prachtig uitzicht bezorgen over het gebied. Uiteraard kunt u uw programma geheel in overleg aanpassen.

In de avond kunt u bijvoorbeeld heerlijk dineren bij Paste.

Stadswandeling Luang Prabang

3
3

3: Kuang Si waterval & Fietsexcursie

In de ochtend wordt u opgehaald door uw gids voor een interessante dag. Allereerst wordt u vandaag per transfer naar misschien wel de mooiste watervallen van Zuidoost-Azië gebracht, Kuang Si. De waterval bestaat uit verschillende niveaus die u kunt bezichtigen en waar u eventueel ook een verkoelende duik kunt nemen. Hierna kunt u indien gewenst samen met uw gids een bezoek brengen aan het sun bear-opvangcentrum om meer te leren over dit bedreigde diersoort. Vervolgens is het tijd voor een heerlijke picnic lunch in de buurt van de watervallen. Per fiets zal u vandaag terugkeren naar Luang Prabang. Het is een prachtige route over het platteland. Onderweg stopt u bij de Buffalo Dairy Farm, waar u veel zal leren over het lokale boerenleven. U zal het voeden van de buffels, kippen, varkens en konijnen bijwonen en u zal uitleg krijgen over hoe de lokale bevolking hier te werk gaat. In de namiddag keert u weer terug bij uw verblijf.

Kuang Si waterval

4
4

4: Vertrek

Indien u vroeg opstaat, bent u getuige van een bijzonder dagelijks ritueel: de ‘bedelprocessie’. Lange rijen monniken wandelen vanaf ca. 06.00 uur met hun bedelnap langs de huizen en winkels om voedsel en andere giften in ontvangst te nemen. Het geheel gebeurt in stilte en is een zeer bijzondere ervaring.

Na een voortreffelijk ontbijt komt er een einde aan uw Amantaka arrangement.Prijsindicatie voor verblijf bij Amantaka

Voor een 4-daags verblijf in de luxueuze Amantaka dient u rekening te houden met een prijs van € 1.940 per persoon. Deze prijs is inclusief verblijf, ontbijt en de benoemde activiteiten.

Indien gewenst kunt u dit verblijf verlengen, of juist inkorten.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Laos

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Laos. Zij kennen de verschillende regio's uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u het land op een authentieke manier beleven.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat