Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

27 november 2019

Binnenkort bij Tico: De Verenigde Staten

Met groot enthousiasme kunnen we hierbij mededelen dat wij ons bestemmingsaanbod gaan uitbreiden! En niet met zo maar een bestemming, maar met een land wat voor velen op de bucketlist staat om ofwel voor een eerste keer te bezoeken, ofwel nog eens terug te keren. De Verenigde Staten! De veelzijdigheid van dit enorme land is immers ongeëvenaard.

Lees verder
Blank
Door: Fraukje van Nes
09 oktober 2019

Tico's favoriete cultuurbestemmingen

Culturele onderdompeling is waar wij bij Tico Reizen van genieten. Het contact met de lokale bevolking en het kennismaken met andere manieren en gebruiken maken de reis tot een onvergetelijke ervaring. In deze blog lees je wat onze favoriete cultuurbestemmingen zijn.

Lees verder
Door: Tico Reizen
13 september 2019

Mijn indrukwekkende inspectiereis door Ecuador

Afgelopen juni maakte reisspecialist Alexander een inspectiereis naar het kleine maar zeer veelzijdige Zuid-Amerikaanse land Ecuador. In zo’n 2,5 week bezocht hij hoofdstad Quito, de Mashpi Lodge, de Tandayapa Vallei, de Andes, de Amazone en maakte hij een prachtige cruise op de Galápagoseilanden. In deze blog lezen jullie een verslag van zijn reis.

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
15 augustus 2019

De mooiste vakantiebestemmingen tijdens de kerst

De kerstvakantie is een mooie tijd om Nederland te verlaten, en de zon elders in de wereld op te zoeken. In twee weken kun je vaak al heel erg veel zien en doen. We hebben onze favoriete vakantiebestemmingen voor de kerstvakantie voor je op een rijtje gezet!

Lees verder
Door: Tico Reizen
29 juli 2019

Eenvoudig je visum regelen via visumbuitenland.nl

Met name voor een aantal Aziatische bestemmingen, heb je een geldig toeristenvisum nodig om het land te bezoeken. Zo dien je voor Sri Lanka, Myanmar en Vietnam voor vertrek uit Nederland een (e)- visum in het bezit te hebben. Voor landen als Cambodja en Laos kan het een hoop tijd op de luchthaven besparen wanneer je voor vertrek al je visum regelt. Zodra de reis is bevestigd, adviseren wij onze klanten om het visum zelf via de officiële website van de desbetreffende overheid regelen. Deze websites zijn vaak wat onduidelijk, en in een andere taal. Indien je dit werk liever uit handen laat nemen, is visumbuitenland.nl een ideaal bedrijf dat graag het visum voor je regelt.

Lees verder
Door: Jelisa Davids

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat