Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

29 maart 2024

Inspectiereis Brazilië

Eind september 2023 reisde reisspecialist Alexander af naar Brazilië. Dit gigantische land beslaat bijna de helft van Zuid-Amerika, en biedt enkele van 's werelds meest adembenemende natuurlijke landschappen, prachtige kleurrijke steden, een smakelijke keuken en een zeer gastvrije bevolking. In zo’n 3 weken deed Alexander vele delen van het land aan, bezocht hij Tico’s favoriete accommodaties en ontdekte hij verschillende nieuwe pareltjes. Lees hier het verslag van zijn reis:

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
31 maart 2023

Inspectiereis Mexico

In oktober 2022 maakte reisspecialist Alexander een inspectiereis naar het zeer veelzijdige Latijns-Amerikaanse land Mexico. In zo’n 2,5 week bezocht hij de sfeervolle steden Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca, en reed hij per huurauto een prachtige route via de deelstaten Yucatán, Campeche, Chiapas en Quintana Roo. Lees hier het verslag van zijn reis:

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
04 juni 2020

Virtueel reizen

Het is even niet anders. We kunnen niet op reis. En eerlijk is eerlijk: niets kan een échte reis vervangen. Tijdens een reis door een ander land komen we met andere mensen in contact, proeven we smaken die we niet kennen, ruiken we geuren die anders zijn dan thuis en beleven we unieke momenten. Op dit moment zijn we allemaal zoveel mogelijk thuis en het is vooralsnog onduidelijk wanneer we weer een verre reis mogen en kunnen maken. Maar dit betekent niet dat we de wereld niet kunnen verkennen!

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
13 september 2019

Mijn indrukwekkende inspectiereis door Ecuador

Afgelopen juni maakte reisspecialist Alexander een inspectiereis naar het kleine maar zeer veelzijdige Zuid-Amerikaanse land Ecuador. In zo’n 2,5 week bezocht hij hoofdstad Quito, de Mashpi Lodge, de Tandayapa Vallei, de Andes, de Amazone en maakte hij een prachtige cruise op de Galápagoseilanden. In deze blog lezen jullie een verslag van zijn reis.

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
25 februari 2019

Wie is de Mol? in Colombia

5 januari 2019 is het 19e seizoen van het immens populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ weer van start gegaan. Ook dit jaar gaan 10 bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om er achter te komen wie de mol is die probeert de opdrachten te saboteren. Elk seizoen wordt er gekozen voor een exotisch land als strijdtoneel voor het spannende spel. Dit jaar is gekozen voor één van Tico’s favoriete bestemmingen: Colombia! Deze keuze is niet zo vreemd, want door de aanwezigheid van authentieke koloniale steden, archeologische vindplaatsen, de koffieregio, de bergtoppen van de Andes, de biodiversiteit van de Amazone, de fantastische stranden aan de Caribische kust en een zeer gastvrije bevolking is Colombia één van de meest diverse landen van Latijns-Amerika.


Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat