Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

09 oktober 2019

Tico's favoriete cultuurbestemmingen

Culturele onderdompeling is waar wij bij Tico Reizen van genieten. Het contact met de lokale bevolking en het kennismaken met andere manieren en gebruiken maken de reis tot een onvergetelijke ervaring. In deze blog lees je wat onze favoriete cultuurbestemmingen zijn.

Lees verder
Door: Tico Reizen
15 augustus 2019

De mooiste vakantiebestemmingen tijdens de kerst

De kerstvakantie is een mooie tijd om Nederland te verlaten, en de zon elders in de wereld op te zoeken. In twee weken kun je vaak al heel erg veel zien en doen. We hebben onze favoriete vakantiebestemmingen voor de kerstvakantie voor je op een rijtje gezet!

Lees verder
Door: Tico Reizen
29 juli 2019

Eenvoudig je visum regelen via visumbuitenland.nl

Met name voor een aantal Aziatische bestemmingen, heb je een geldig toeristenvisum nodig om het land te bezoeken. Zo dien je voor Sri Lanka, Myanmar en Vietnam voor vertrek uit Nederland een (e)- visum in het bezit te hebben. Voor landen als Cambodja en Laos kan het een hoop tijd op de luchthaven besparen wanneer je voor vertrek al je visum regelt. Zodra de reis is bevestigd, adviseren wij onze klanten om het visum zelf via de officiële website van de desbetreffende overheid regelen. Deze websites zijn vaak wat onduidelijk, en in een andere taal. Indien je dit werk liever uit handen laat nemen, is visumbuitenland.nl een ideaal bedrijf dat graag het visum voor je regelt.

Lees verder
Door: Jelisa Davids
11 juli 2019

De mooiste accommodaties van Myanmar

Myanmar blijft nog altijd mijn favoriete bestemming in Azië. De ontelbare prachtige tempels, eeuwenoude pagodes, de bescheiden en vriendelijke bevolking en de weinige andere toeristen maken Myanmar de ideale vakantiebestemming! Tijdens mijn inspectiereis vorig jaar heb ik een aantal van de mooiste accommodaties in het land mogen bezoeken. In deze blog informeer ik je graag over de 4 mooiste pareltjes!

Lees verder
Door: Jelisa Davids
12 juni 2019

Tips voor een layover in Singapore

Onlangs vloog ik op uitnodiging van Singapore Airlines met deze luchtvaartmaatschappij via naar Indonesië. Op de terugreis had ik een layover van ongeveer 9 uur waarin SA mij meenamen om de stad te verkennen. Eigenlijk had Singapore mij nooit echt getrokken en ik was er dan ook nog nooit eerder geweest. Bij Singapore dacht ik altijd aan een moderne stad in Zuidoost-Azië, met veel wolkenkrabbers, teveel westerse invloeden, een stad zonder ziel. Wat had ik het mis, en wat is Singapore een geweldige stad!

Lees verder
Door: Jelisa Davids

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat