Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

Tegenwoordig kunt u ons ook vinden op YouTube waar wij verschillende video's uploaden van onze reizen.

15 augustus 2017

In de zomer op expeditiecruise naar Spitsbergen

Begin augustus mocht ik voor Tico Reizen op expeditiecruise naar Spitsbergen, dus vloog ik bepakt met een tas vol dikke sokken, thermo ondergoed, sjaal en wanten, naar het grootste eiland van de Svalbard archipel. In de winter blijft de zon hier maandenlang weg en worden de eilanden omringd door ijs, maar vanaf mei worden de dagen langer, het ijs minder en komen de natuur (en de eilanders) weer tot leven; tijd voor een bezoek!

Lees verder
Blank
Door: Gemma Hanrath
21 juli 2017

Luxe treinreis Belmond Andean Explorer

Afgelopen juni heb ik de nieuwe luxe Belmond Andean Explorer kunnen ervaren. Dit is een 3-daagse treinreis over de hooglanden van Peru van Cusco naar het wereldberoemde Titicacameer en naar de 'witte stad' Arequipa. Het was een geweldige belevenis met onderweg een top service aan boord en interessante uitstapjes. Het is tevens heel bijzonder om op een luxe manier Zuid Peru te ‘ontdekken’. Van harte aanbevolen dus!

Lees verder
Blank
Door: Fred van Doorn
30 juni 2017

Indrukwekkend Cambodja

Eind 2016 maakte onze Cambodja specialist Lonneke van der Meer een zeer bijzondere inspectiereis door Vietnam en Cambodja. Vooral Cambodja had haar op alle vlakken enorm verrast. De vriendelijke mensen, de prachtige natuur, de gastvrijheid. En dat alles na de heftige burgeroorlog van de jaren ’70 waar het land door getekend is. Wat een bijzonder indrukwekkend land!

Lees verder
Blank
Door: Charissa Martens

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat