Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

Tegenwoordig kunt u ons ook vinden op YouTube waar wij verschillende video's uploaden van onze reizen.

01 november 2018

Een bijzondere inspectiereis naar Zuid-Afrika

In september 2018 bezocht reisspecialiste Fraukje het uitgestrekte Zuid-Afrika, met als doel de minder bekende gebieden van dit veelzijdige land te inspecteren. Zo bezocht zij o.a. het Marataba Reservaat, Johannesburg, het noorden van Lesotho, het Nambiti Private Game Reserve, het Coastal Forest Reserve, de Wild Coast, het Samara Private Game Reserve en het De Hoop Natuurreservaat. In deze blog leest u over haar bevindingen.

Lees verder
Blank
Door: Fraukje van Nes
17 juli 2018

De Muang La Lodge: een oase van rust en comfort in Noord-Laos

Tijdens mijn inspectiereis door Noord-Laos bezocht ik de Muang La Lodge, gelegen in... Muang La. Al direct bij aankomst voelde het als thuiskomen. De vriendelijke mensen, de gezellige huisjes, de omgeving, de rust... hier kom ik mijn tijd wel door! Mijn verblijf in de Muang La Lodge was dan ook uiterst comfortabel en staat absoluut op nummer 1 tijdens mijn reis door het noorden van Laos!

Lees verder
Door: Jelisa Davids
11 juli 2018

De mooiste lodge in Namibië!

Tijdens mijn laatste reis door Namibië verbleef ik in de Wolwedans Dune Lodge en het Wolwedans Dune Camp, beide onderdeel van de Wolwedans Collection. Sindsdien ben ik door de tenten, de sfeer, de verschillende excursies, de stilte, het uitzicht, de mate van service en de verrukkelijke maaltijden vólledig overtuigd van de heerlijkheid van deze lodges. Een gevoel dat ik jaren na dato nog probleemloos kan oproepen. Wat een prachtige plek!

Lees verder
Blank
Door: Gemma Hanrath
29 juni 2018

De hoogtepunten van het Japanse eiland Honshu

In september vorig jaar kreeg ik de kans om voor Tico naar het indrukwekkende Japan af te reizen, een ontdekkingsreis door het land wat al zóveel jaren bovenaan mijn lijstje stond. Dolgraag wilde ik zelf ervaren wat er nou toch zo bijzonder was aan dit land. Ik ben fan!

Lees verder
Blank
Door: Charissa Martens
29 mei 2018

Inspectiereis Myanmar, mijn hoogtepunten

Afgelopen maand mocht ik voor Tico een mooie inspectiereis maken door het authentieke Myanmar. Tijdens deze reis heb ik niet alleen de toeristische plekken zoals Bagan, het Inlemeer en Yangon bezocht, maar ben ik richting het platteland gereisd om de minder bekende plekken te ontdekken! Hieronder vind je de hoogtepunten van mijn inspectiereis door Myanmar:

Lees verder
Door: Jelisa Davids

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat