Reisprogramma Yakushima Island

1
1

1: Aankomst op Yakushima Island

U arriveert vandaag op Yakushima Island, bereikbaar per binnenlandse vlucht vanuit o.a. Osaka en Fukuoka of per lokale ferry (duur: ca. 2 ½ uur) vanuit Kagoshima.

Eenmaal aangekomen op het prachtige eiland krijgt u uw huurauto opgeleverd (Toyota Prius of gelijkwaardig), welke de komende dagen tot uw beschikking staat. U rijdt ermee naar uw aangename accommodatie, gelegen in het zuiden van het eiland. Bij uw verblijf is halfpension inbegrepen.

  • ★★★ Ryokan Shikinoyado Onoaida (4n)
  • ★★★★ JR Hotel Yakushima (4n)
  • ★★★★★ Sankara Hotel & Spa (4n)

Sankara Hotel & Spa

2
2

2: Yakushima Island met een gids

In de lobby van het hotel wordt u vanochtend opgewacht door een lokale gids waarmee u vandaag Yakushima Island vandaag zal verkennen. U wordt zo heerlijk wegwijs gemaakt zodat u de dagen die volgen vol vertrouwen het eiland verder op eigen gelegenheid kunt verkennen!

Samen verkent u enkele mooie wandelroutes op Yakushima Island. Onderweg wordt u ongetwijfeld vergezeld door apen en herten die volop vertegenwoordigd zijn op het eiland. Een lunch(box) is vandaag inbegrepen.

Wanneer Yakushima Island te vermijden?

Gedurende de maanden juni en juli valt er vrij veel regen op het eiland en is het er vochtig en heet. In de vakantiemaand augustus ontvangt het eiland veel Japanse toeristen, evenals in de Gouden Week en rijzen de hotelprijzen de pan uit. In de maand september heeft Yakushima Island vaak last van typhoons. Het is dan ook beter om het eiland tijdens deze maanden te vermijden.

Toroki Falls

3
3

3 & 4: Yakushima Island

Vrije dagen op Yakushima Island die u geheel zelf kunt invullen. Met uw huurauto kunt u het eiland verder geheel in eigen tempo verkennen. De dramatische kustlijn van Yakushima kent mooie stranden en verschillende warmwaterbronnen.

5
5

5: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf op Yakushima Island tot een einde. U levert uw huurauto in en reist ofwel per vliegtuig naar uw volgende bestemming, of per ferry naar Kagoshima.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat