Logo bg white

AMAN-reis door Bhutan

17-daagse rondreis door Bhutan
Vanaf € 13.900,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Exclusieve AMAN-reis door Bhutan

Gedurende deze luxe Bhutan reis bezoekt u de hoogtepunten van dit unieke land, en tevens reist u af naar de minder bezochten gebieden, waar bijzondere ontmoetingen zullen plaatsvinden, u verrast zal worden op culinair gebied en u meer zal leren over de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende koninkrijk.

Onderweg overnacht u in de 5 elegante lodges van Amankora, waar u luxe, gastvrijheid en uitstekende maaltijden kunt verwachten in altijd weer een bijzondere setting. Deze lodges bevinden zich in Thimphu, de hoofdstad van het Bhutan, de lager gelegen Punakha Valley, in de sprookjesachtige Phobjikha Valley, in de oostelijke regio Bumthang en in Paro, de uitvalbasis voor een bezoek aan het wereldberoemde Tiger's Nest.

Gedurende deze luxe AMAN-reis door Bhutan laat Tico u op unieke wijze kennis maken met het adembenemend mooie landschap, de bijzonder vriendelijke bevolking en de uitstekende keuken. Deze authentieke ervaringen zullen u beslist voor de rest van uw leven bij blijven!

Bekijk het reisprogramma van onze luxe AMAN-reis Bhutan.

AMANKORA

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Vertrek
Amsterdam - Paro
2
Thimphu
3
Thimphu
4
Punakha
5
Punakha
6
Punakha
7
Punakha
8
Phobjikha Valley
9
Phobjikha Valley
10
Phobjikha Valley
11
Bumthang
12
Bumthang
13
Bumthang
14
Paro
Bumthang - Paro
15
Paro
16
Paro
17
Vertrek & Aankomst
Paro - Amsterdam

Prijsindicatie voor deze luxe AMAN-reis door Bhutan

Voor deze 17-daagse reis door Bhutan tijdens welke u verblijft in de exclusieve AMAN Lodges dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 13.900 per persoon.

Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (Economy Class) inbegrepen, evenals alle overnachtingen inclusief alle maaltijden, de benodigde (in het programma vermelde) transfers (op privé-basis) en alle in het programma vermelde ervaringen met een privégids. Tevens zijn de kosten voor uw visum, de sustainable development fees, de FIT surcharge en de STF (sustainable tourism fund) inbegrepen in deze reissom.

Wenst u Business Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde luxe reis door Bhutan.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Bhutan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Uw luxe Bhutan reis specialist

In een markt met veel aanbieders is het lastig om een keuze te maken. Dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Tico Reizen is beslist niet de voordeligste aanbieder in de markt en dat is zeker niet zonder reden. Niet alleen verzorgen wij kwalitatief zeer hoogwaardige reizen met verblijf in mooie accommodaties, ook werken wij met de meest zorgvuldige, kundige en professionele lokale partners ter plekke.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Authentieke ervaringen

Gedurende uw tijd in Bhutan verblijft u in de meest bijzondere accommodaties en maakt u op authentieke wijze kennis met het schitterende landschap en de unieke Bhutanese cultuur.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die ervaring die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat