Amankora Thimpu


In Thimpu, de hoofdstad van Bhutan, op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf de internationale luchthaven van Paro, bevindt zich het statige en tegelijk zeer sfeervolle en exclusieve Amankora Thimpu, onderdeel van het Amankora Resort wat bestaat uit maar liefst 5 lodges in o.a. Paro, Thimpu, Punakha, Gangtey en Bhumthang.

De kleinschalige lodge is gelegen op 2.350 meter hoogte en telt slechts 16 ruime en zeer comfortabele suites welke allen zijn uitgerust met traditionele houtkachels. De lodge ligt verscholen tussen de bomen nét buiten de stad en is gebouwd in de stijl van een traditioneel fort ('dzong'). Zowel het centrum van de stad als het ruige landschap waar u prachtig kunt wandelen, bevinden zich op korte afstand.

Amankora Thimpu beschikt daarnaast over een ruime bibliotheek en een prachtige spa met stoombad waar u terecht kunt voor een heerlijke Ayurvedische hoofdmassage of een andere vorm van ontspanning.

U verblijft in Amankora Thimpu op All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, geselecteerde drankjes en onbeperkte wasseretteservice zijn inbegrepen.

Waarom kiest u voor Tico Reizen

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Authentieke ervaringen

Gedurende uw tijd in Bhutan verblijft u in de meest bijzondere accommodaties en maakt u op authentieke wijze kennis met het schitterende landschap en de unieke Bhutanese cultuur.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die ervaring die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat