Six Senses Thimpu - Palace in the Sky


Dit uitstekende resort is spectaculair en wat hoger gelegen in de bergen bij Thimpu, de hoofdstad van Bhutan. Niet voor niets heeft het resort dan ook de passende bijnaam 'Palace in the Sky' gekregen. Zowel vanuit de living en het restaurant met de gigantische raampartijen als vanuit uw zeer comfortabele suite heeft u spectaculair uitzicht op de vallei en het grote Boeddhabeeld.

Six Senses Thimpu beschikt over 20 zeer ruime suites en 5 villa's (met 1, 2 of 3 slaapkamers) welke allemaal zijn uitgerust met een ruim buitenterras en grote raampartijen voor de benodigde lichtinval. Er is daarnaast een spa, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een binnenzwembad, en een zeer goed restaurant en een sfeervolle bar.

U verblijft in Six Senses op semi All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, non-alcoholische drankjes en ongelimiteerde wasseretteservice is inbegrepen.

De lodge is favoriet voor families en vanwege haar moderne, frisse stijl en privacy in de kamers perfect voor jonge koppels of reizigers die als vrienden op reis zijn.

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Authentieke ervaringen

Gedurende uw tijd in Bhutan verblijft u in de meest bijzondere accommodaties en maakt u op authentieke wijze kennis met het schitterende landschap en de unieke Bhutanese cultuur.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die ervaring die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat