Logo bg white

&Beyond Punakha River Lodge

★★★★+

&Beyond Punakha River Lodge


Deze werkelijk schitterende accommodatie is de eerste lodge in Bhutan van het gerenommeerde &Beyond wat we vooral kennen van de zeer indrukwekkende lodges in Afrika.

De Punakha River Lodge is verfrissend, niet-traditioneel en daarom zo bijzonder. De fantastische lodge is spectaculair gelegen aan de rivier en beschikt over 6 prachtige en volledig uitgeruste safaritenten welke net zo goed in Afrika hadden kunnen staan, maar door de werkelijk schitterende Bhutanese decoraties helemaal opgaan in de omgeving. De tenten beschikken over zeer aangename bedden, een mooi en ruim terras met voldoende zitmogelijkheden en uitzicht op de omgeving en een grote en zeer comfortabele badkamer met ligbad, aparte douche, apart toilet en dubbele wastafel.

Naast de safaritenten beschikt de lodge eveneens over 1 River House (met 1 slaapkamer) met plungepool en een fantastische familievilla met 2 slaapkamers en een ruimere plungepool. Er is daarnaast een zwembad met ligbedden, een kleine spa en een heerlijke living. De maaltijden worden geserveerd op het terras, bij de rivier of binnen wanneer u dit wenst.

Waar &Beyond op haar locaties beslist in uitblinkt, zijn de unieke ervaringen die men voor de gast in petto heeft. Zo wordt er gedurende uw verblijf tenminste eenmaal een sundowner cocktail georganiseerd (ofwel bij de rivier, ofwel bij Punakha's 'dzong' (het fort) en staan er her en der nog wat andere mooie verrassingen voor u op het programma.

U verblijft in de Punakha River Lodge op All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, geselecteerde drankjes en onbeperkte wasseretteservice zijn inbegrepen.

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Authentieke ervaringen

Gedurende uw tijd in Bhutan verblijft u in de meest bijzondere accommodaties en maakt u op authentieke wijze kennis met het schitterende landschap en de unieke Bhutanese cultuur.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die ervaring die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat