Logo bg white

Areias do Seixo aan de Atlantische kust

3-daags arrangement Portugal
Vanaf € 450,00 p.p.
Maart t/m november
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een exclusief verblijf aan Portugal's Atlantische kust

De ruige Atlantische kust van Portugal is fantastisch voor een verblijf van enkele dagen en door de ligging op slechts een uurtje rijden vanuit Lissabon is het eveneens de perfecte strandverlenging na een bezoek aan de stad. U vindt hier niet de grote aantallen toeristen die de zuidelijke Algarve met haar eveneens schitterende stranden en kalmere zee wel kent. Rustzoekers, natuurliefhebbers én surfers komen hier aan de Costa da Prata zeer zeker aan hun trekken.

Areias do Seixo is een werkelijk schitterende accommodatie en met stip onze favoriet aan de kust. Aan de buitenkant oogt het bijna futuristisch met de combinatie van beton en glas. Maar bent u eenmaal binnen, dan komt de warmte u tegemoet, zowel in de gemeenschappelijke ruimtes, als in de werkelijk prachtig gedecoreerde (15) kamers en (19) villa's. Er is een prachtig (verwarmd) buitenzwembad, een bioscoop en een heerlijke spa.

Koppels kunnen verblijven in de kamers of een van de prachtige en zeer exclusieve 'shelters', luxe tenten in een zeer exclusieve setting met veel privacy. Voor families zijn fantastische villa's met meerdere slaapkamers.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst bij Areias do Seixo

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid bij deze heerlijke accommodatie, gelegen nabij de badplaats Santa Cruz aan Portugal's Costa da Prata (de Zilveren Kust). U wordt van harte welkom geheten en naar uw kamer begeleid. We kiezen graag samen met u het perfecte kamertype voor uw verblijf.

De komende dagen verblijft u aan de ruige Atlantische kust en kunt u uw dagen helemaal invullen zoals ú dat wilt.

  • ★★★★ Areias do Seixo (2n)Tree kamer

2
2

2: Atlantische kust

Vrije dag die u helemaal zelf kunt indelen.

Areias do Seixo verhuurt fietsen (zowel normale, als elektrische), maar kan ook allerlei bijzondere ervaringen voor u verzorgen, variërend van een overheerlijke picnic in de duinen tot een kookles of een diner voor 2 in een exclusieve setting. U kunt een fijne behandeling boeken in de spa of ontspannen met een goed boek bij het zwembad.

Shelter

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt komt uw verblijf in Areias do Seixo tot een eind. U vervolgt uw reis naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor een verblijf

Voor een verblijf van 2 nachten dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 450 per persoon op basis van verblijf met 2 personen in een tweepersoons (standaard) kamer inclusief ontbijt.

Voor een verblijf in een shelter (luxe tent) of een van de villa's geldt een toeslag. Voor families zijn de fantastische villa's met meerdere slaapkamers natuurlijk perfect. Wij overleggen graag met u welk kamertype het beste bij u past.

Het is niet mogelijk om een verblijf in Areias do Seixo los te boeken. Wij nemen dit arrangement (eventueel verlengd of ingekort) met alle plezier voor u op in een prachtige rondreis door Portugal.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Portugal

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

De mooiste accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat