Logo bg white

Ballonvaart Portugal

1 dagdeel
Vanaf € 650,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Ballonvaart boven Alentejo

In de nog zeer vroege ochtend, nog voordat de zon opkomt, maakt u zich klaar voor een wel erg bijzondere ervaring. Deze ochtend staat er een prachtige ballonvaart op het programma. Al met al bent u 1-1,5 uur in de lucht. De uitzichten vanuit de ballon zijn adembenemend. U kijkt uit over het heuvelachtige landschap van deze ongerepte regio met wijn- en olijfboomgaarden welke zich lijken uit te strekken tot aan de horizon. Het noorden van Alentejo is beduidend groener dan het zuidelijke deel, waar de hitte het landschap in de zomermaanden goud kleurt. Na een tijdje landt de ballon weer keurig in het gras en wordt u weer teruggebracht naar uw accommodatie.

Prijsindicatie van deze ballonvaart

Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 650 per persoon voor deze 3 uur durende ervaring (gebaseerd op een privé-vlucht voor 2 personen). Totale vluchtduur: ca. 1-1,5 uur.


Het is niet mogelijk om deze ballonvaart los te boeken bij Tico. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een prachtige rondreis door Portugal.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Portugal

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Schitterende accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat