Logo bg white

Areias do Seixo aan de Atlantische kust

3-daags arrangement Portugal
Vanaf € 450,00 p.p.
maart t/m november
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Een exclusief een duurzaam verblijf aan Portugal's Atlantische kust


De ruige Atlantische kust van Portugal is fantastisch voor een verblijf van enkele dagen en door de ligging op slechts een uurtje rijden vanuit Lissabon is het eveneens de perfecte strandverlenging na een bezoek aan de stad. U vindt hier niet de grote aantallen toeristen die de zuidelijke Algarve met haar eveneens schitterende stranden en kalmere zee wel kent. Rustzoekers, natuurliefhebbers én surfers komen hier aan de Costa da Prata zeer zeker aan hun trekken.

Areias do Seixo is een werkelijk schitterende accommodatie en met stip onze favoriet aan de Atlantische kust. Aan de buitenkant oogt het bijna futuristisch met de combinatie van beton en glas. Maar bent u eenmaal binnen, dan komt de warmte u tegemoet, zowel in de gemeenschappelijke ruimtes, als in de werkelijk prachtig gedecoreerde kamers, shelters, townhouses en villa's. Er is een prachtig (verwarmd) buitenzwembad, een bioscoop en een heerlijke spa.

Koppels kunnen verblijven in de kamers of een van de bijzondere 'shelters', luxe tenten in een zeer exclusieve setting met veel privacy. Voor families zijn fantastische villa's met meerdere slaapkamers. De Villas Blue zijn met stipt onze favoriet!

Duurzaam


Ook Areias do Seixo's initiatieven ten aanzien van duurzaamheid, verdienen een vermelding. Het hotel werd geheel in harmonie met haar omgeving ontworpen en opgebouwd uit o.a. beton, glas en hout. In alle hotelprocessen wordt de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Zo is er geen airconditioning aanwezig, maar wordt gebruik gemaakt van een circulair systeem om frisse (en warme) lucht aan te voeren. In de gigantische moestuin worden allerlei lokale groente- en fruitsoorten gekweekt welke weer worden gebruikt in het restaurant, voor decoratiedoeleinden, of verwerkt in de massage-olie in de spa. Voor meer informatie, verwijzen we u graag door naar de website.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst bij Areias do Seixo


Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid bij deze heerlijke accommodatie, gelegen nabij de badplaats Santa Cruz aan Portugal's Costa da Prata (de Zilveren Kust). U wordt van harte welkom geheten en naar uw kamer begeleid. We kiezen graag samen met u het perfecte kamertype voor uw verblijf.

Families kunnen het beste verblijven in één van de townhouses met mini-plungepool of de luxere villas met meer privacy en een groter zwembad (bv. de Villa Green of Blue). Koppels kunnen verblijven in één van de unieke shelters of de tweepersoonskamers welke stuk voor stuk uniek en met zeer veel oog voor detail zijn ingericht en gedecoreerd.

De komende dagen verblijft u aan de ruige Atlantische kust en kunt u uw dagen helemaal invullen zoals ú dat wilt.


  • ★★★★ Areias do Seixo (2 nachten) Blank
Shelter

2
2

2: Atlantische kust


Vrije dag die u helemaal zelf kunt indelen.

Areias do Seixo verhuurt fietsen (zowel normale, als elektrische), maar kan ook allerlei bijzondere ervaringen voor u verzorgen, variërend van een overheerlijke picnic in de duinen tot een kookles of een diner voor 2 in een exclusieve setting. U kunt een fijne behandeling boeken in de spa of ontspannen met een goed boek bij het zwembad.

Villas Green & Blue

3
3

3: Vertrek


Na het ontbijt komt uw verblijf in Areias do Seixo tot een eind. U vervolgt uw reis naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor een verblijf


Voor een verblijf van 2 nachten dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 450 per persoon op basis van verblijf met 2 personen in een tweepersoons (standaard) kamer inclusief ontbijt.

Voor een verblijf in een shelter (luxe tent) of een van de townhouses en villa's geldt een toeslag. Voor families zijn de townhouses met mini plungpool en de fantastische villa's met meerdere slaapkamers natuurlijk perfect. Wij overleggen graag met u welk kamertype het beste bij u (en uw gezelschap) past.

Het is niet mogelijk om een verblijf in Areias do Seixo los te boeken. Wij nemen dit arrangement (eventueel verlengd of ingekort) met alle plezier voor u op in een prachtige rondreis door Portugal.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Portugal

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?


Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

De mooiste accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat