Logo bg white

Familiereis IJsland

17-daagse rondreis door IJsland
Vanaf € 6.495,00 p.p.
juni t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een onvergetelijke familiereis IJsland

Op een kleine 3 uur vliegen vanaf Amsterdam ligt IJsland, met zijn uitstekende infrastructuur, de indrukwekkende ongerepte natuur en het gigantische aanbod aan avontuurlijke activiteiten een fantastische vakantiebestemming voor uw gezin.

U reist met een comfortabele en ruime huurauto in alle vrijheid het hele eiland rond en verblijft onderweg in sfeervolle accommodaties die uitermate geschikt zijn voor families, variërend van ruime suites, tot schitterende vakantiehuizen met meerdere slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken. Gedurende deze familiereis IJsland hebben we een aantal spectaculaire ervaringen voor u in petto welke voor onvergetelijke herinneringen zullen zorgen.

U bezoekt o.a. Reykjavík waar u de stad verkent met de fiets. Hierna krijgt u de comfortabele Land Cruiser opgeleverd waarmee u de avontuurlijke rondreis over het eiland gaat maken. U reist het hele eiland rond en strijkt o.a. neer op het Snæfellsness-schiereiland, in de tweede stad Akureyri, het Mývatnmeer en vervolgt uw reis via het oostelijke fjordengebied naar de gletsjers en gletsjermeren bij het Skaftafell-Vatnajökull National Park. Via IJsland's indrukwekkende zuidkust en de Gouden Driehoek eindigt u uiteindelijk bij de thermale warmwaterbronnen van de Blue Lagoon.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze familiereis IJsland!

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Reykjavík
Amsterdam - Reykjavík
2
Snæfellsness
3
Snæfellsness
4
Akureyri
5
Akureyri
6
Mývatn
7
Mývatn
8
Egilsstaðir
9
Skaftafell National Park
10
Skaftafell National Park
11
Hvollsvöllur
12
Privé-eiland Traustholtshólmi
13
Selfoss
14
Selfoss
15
Selfoss
16
Blue Lagoon
17
Amsterdam
Reykjavík - Amsterdam

Prijsindicatie van deze familiereis IJsland

Voor deze 17-daagse familiereis IJsland dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 6.495 per persoon, gebaseerd op een gezelschap van 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar).

Inbegrepen

Bij de reissom zijn alle vluchten in Economy Class inbegrepen, evenals uw overnachtingen in de speciaal geselecteerde (kindvriendelijke) accommodaties, al het benodigde transport (privétransfers en de huur van de comfortabele Land Cruiser) en alle in het programma vermelde excursies.

Wenst u Business Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw familiereis IJsland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert IJsland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van ons verwachten?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen prachtige reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Onze reizen zijn verre van standaard. In het programma nemen we enkele unieke ervaringen mee die de reis onvergetelijk zullen maken. Laat u ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat?

Genieten

Eenmaal aangekomen in IJsland hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen en uw verblijf in IJsland's mooiste en fijnste hotels.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat