Reisprogramma Uniek verblijf in Minaret Station

1
1

1: Aankomst Minaret Station

Vanaf de luchthaven van Queenstown heeft u een transfer per privéhelikoper naar het schitterende Minaret Station. De komende dagen kunt u genieten van een van de meest exclusieve ervaring die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Deze bijzondere en zeer ruige locatie is enkel per helikopter te bereiken en u bevindt zich hier dan ook ver van de bewoonde wereld. Nadat u bent ingecheckt heeft u tijd om de omgeving alvast wat te verkennen.

In de avond schuift u aan in de Mountain Kitchen, waar een heerlijk diner centraal staat. De koks gebruiken de verse, lokale ingrediënten van de 50.000 acre landbouwgrond die Minaret Station bezit.

Bij uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen.


  • ★★★★★ Minaret Station (3n) Blank

Minaret station

2
2

2 & 3: Minaret Station & omgeving

Deze dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving van Minaret Station. De excursiemogelijkheden zijn eindeloos. Houdt u er wel rekening mee dat u op de meeste plekken enkel per helikopter kunt komen. Deze excursies zijn niet inclusief in de prijs. Het is absoluut de moeite waard om een vlucht over het Fiordland National Park te maken, wat qua natuur tot de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland behoort. Verder kunt u gaan vissen, wandelen, fietsen of onder begeleiding gaan jagen. U kunt ook simpelweg een fijne, lange wandeling maken in de omgeving van de lodge. Door de geïsoleerde ligging kunt u ‘s avonds doorgaans genieten van een adembenemende sterrenhemel.

Excursies

3
3

3: Vertrek

Het unieke en exclusieve verblijf in het Minaret Station komt vandaag helaas tot een einde. U zet uw reis door Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid voort.

Uitstekende keuken

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat