Logo bg white

Eilandhoppen Seychellen Delight

13-daagse rondreis door Seychellen
Vanaf € 5.200,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Eilandhoppen Seychellen Delight; in ontspannen tempo eilandhoppen!


De Eilandhoppen Seychellen Delight reis is een schitterende reis waarbij u de 3 hoofdeilanden van de Seychellen verkent. Dit eilandhoppen programma zorgt ervoor dat u op leuke en comfortabele wijze op zowel Praslin, La Digue als Silhouette Island zal verblijven. Deze eilanden zijn onderdeel van de ‘binnenste eilanden’ en hebben allen een granieten oorsprong. U sluit deze prachtige reis af op het groene Silhouette Island wat bijna volledige bestaat uit nationaal park en geen enkele echte wegen of auto's kent. Vanuit Silhouette kunt u daarnaast gemakkelijk een uitstapje maken naar hoofdeiland Mahé.

U reist tussen de eilanden met comfortabele binnenlandse vluchtjes en veerboten en alle transfers zijn verzorgd. De Eilandhoppen Seychellen reis biedt een prachtige kans in alle rust te eilandhoppen op de Seychellen en kennis te maken met de verschillende sferen, stranden en bezienswaardigheden op deze heerlijke eilanden!


Bekijk het volledige reisprogramma van deze Eilandhoppen Seychellen reis!

1
1

1: Amsterdam – Mahé

Vandaag gaat uw Eilandhoppen Seychellen reis van start! In de loop van de ochtend reist u op eigen gelegenheid naar Amsterdam Airport Schiphol waar u incheckt voor uw Emirates vlucht. U vertrekt in de loop van de middag en vliegt (via Dubai) naar de Seychellen waar u de volgende ochtend zult arriveren. Mocht u voorkeur hebben voor een andere luchthaven van vertrek of een andere luchtvaartmaatschappij vernemen wij dit graag zodat we de vluchten hierop kunnen aanpassen.

2
2

2: Aankomst Mahé - doorvluchtje naar Praslin


In de ochtend landt u op de internationale luchthaven van Mahé. Na aankomst haalt u de ruimbagage op en wordt u bij het verlaten van de aankomsthal welkom geheten door de vertegenwoordiger van onze lokale agent. Kort na aankomst wordt u per propellervliegtuigje naar het buureiland Praslin gevlogen. Praslin is het op één na grootste eiland van de binnenste eilanden van de Seychellen. In vergelijking met Mahé is het eiland vele malen rustiger en idyllischer. De sfeer is hier ontspannen en zelden heeft iemand hier haast. Door de afmetingen van Praslin (28 km2 groot) kunt u gemakkelijk alle uithoeken van het eiland aandoen in enkele dagen. Na aankomst op Praslin wordt u netjes ontvangen en naar uw accommodatie gereden, gelegen aan de westkust. De rest van de middag kunt u uitrusten van de reis. Optioneel kunt u deze dagen ook verblijven in het Constance Lémuria Resort. Blank

  • ★★★+ Dhevatara Beach Hotel (3n – hp)

Dhevatara Beach Hotel

3
3

3 & 4: Praslin & omgeving


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Dhevatara Beach Hotel is een kleinschalige accommodatie met een goed eigen restaurant, zwembad, ligbedden en directe opgang tot het strand. U kunt genieten van uw hotel en het strand maar ook de rest van het dit op één na grootste eiland verkennen.

U kunt een bezoek brengen aan andere mooie stranden zoals Anze Lazio, Anse Boudin, Anse Takamaka, Anse Volbert en Côte d’Or. Een bezoek aan Vallée de Mai en/of Fond Ferdinand is een absolute aanrader tijdens een verblijf op Praslin. Uiteraard is het ook mogelijk een georganiseerde excursie te maken, bijvoorbeeld naar een van de vele nabijgelegen eilandjes. U kunt deze ter plaatse gemakkelijk via (uw aanspreekpunt van) de lokale agent organiseren of bij uw hotel organiseren.

Coco de Mer (Vallée de Mai)

5
5

5: Praslin – La Digue


Vandaag reist u naar de volgende bestemming van uw Eilandhoppen Seychellen reis: La Digue. Dit op 3 na grootste eilandje van de binnenste eilanden ligt 4 km ten oosten van Praslin. In de loop van de ochtend heeft u een transfer van uw hotel naar Baie Ste Anne waar u aan boord gaat van de gemotoriseerde catamaran die u in ca. 20 minute naar La Digue zal varen. Een leuke en mooie manier om deze kleine afstand de overbruggen! Soms vergezellen dolfijnen de veerboot! Na aankomst wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Er zijn weinig auto’s en busjes op het eilandje La Digue. Het makkelijkst kunt ook u zich tijdens het verblijf op het 6 km lange en maximaal 3 km brede eiland lopend of te fiets verplaatsen. De vele schitterend stranden zijn uitstekend op deze manier te verkennen. U verblijf in het kleinschalige Le Nautique.

  • ★★★+ Le Nautique (3n – lo)

Stranden van La Digue

6
6

6 & 7: La Digue

U heeft 2 vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt optioneel fietsen huren (informeer hiernaar bij de receptie) waardoor u deze dagen alle vrijheid heeft La Digue te verkennen. La Digue is het op drie na grootste eiland van de Seychellen en wanneer u aan locals op de overige eilanden vraagt wat hun favoriete eiland is, noemen ze vaak deze. Niet vreemd wat het eiland heeft diverse prachtige lange, witte zandstranden, kent een ontspannen sfeer en slechts een paar geasfalteerde wegen. Zowel de ca. 3.000 bewoners als de bezoekers verplaatsen zich te voet of te fiets, en kunnen het 6 km lange en maximaal 3 km brede eiland uitstekend in enkele uren verkennen.


Ten noorden van het kleine plaatse La Passe vindt u het mooie Anse Sévère strand. In het zuidwesten kunt u bij L’Union Estate de oude kokosnoot- en vanille plantages vinden, evenals het gerenoveerde Plantation House en zien hoe de traditionele kopramolen kokosnoten verwerkt. Er zijn ook vele wandelingen mogelijk op La Digue, bijvoorbeeld de klim naar Nid d’Aigle en door het Veuve Reserve, het leefgebied van de veuve de paradis.

Anse Source d’Argent

8
8

8: La Digue - Praslin - Mahé – Silhouette


Vandaag heeft u een mooie reisdag. Door de diverse manier van reizen zal deze dag eerder aanvoelen als een excursie dan als een vervelende reisdag. U heeft een transfer naar de jetty bij La Passe, vanwaar u in ca. 20 minuten terug naar Praslin wordt gevaren. Aangekomen op Praslin heeft u een korte transfer naar de luchthaven waar u incheckt voor de binnenlandse vlucht en terug naar Mahé wordt gevlogen. Hier aangekomen volgt de transfer naar de Bel Ombre jetty waar u netjes wordt ontvangen door Hilton Labriz. Hierna volgt de overtocht naar Silhouette Island, gelegen ten noordwesten van Mahé waar u de laatste dagen van uw Eilandhoppen Seychellen reis heerlijk kunt besteden. In plaats van Silhouette zou u uiteraard ook voor een andere accommodatie kunnen kiezen voor deze laatste dagen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  • ★★★+ Hilton Labriz Resort (4n – hp)

Video Hilton Labriz Resort

9
9

9 t/m 11: Silhouette Island


Deze laatste dagen van uw Eilandhoppen Seychellen reis kunt u in alle rust besteden op Silhouette Island. Het eiland bestaat voor 93% uit National Reserve en bezit een bijzonder rijke flora en fauna. Het resort zelf bestaat uit 111 kamers, allen op de begane grond gelegen. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van het ruime zwembad met vele ligbedden of genieten van het strand direct buiten uw villa. Uw beachfront villa is ruim 100 m2 met ruime badkamer, kingsize bed en terras. U hoeft enkel de deuren te openen en staat na enkele stappen met de voeten in het zand. De ligbedden staan al voor u klaar.

U kunt het lange strand aflopen of enkele van de uitgezette wandelpaden volgen. U kunt gebruikmaken van de tennisbaan of de gym of optioneel duiken organiseren of een spabehandeling inplannen. U verblijft op basis van halfpension en kunt (met uitzondering van Restaurant Teppanyaki) in alle restaurants eten.

Het prachtige strand van Labriz

12
12

12: Vertrek Mahé - Amsterdam


Vandaag heeft u de bootreis terug naar Mahé waar u wordt opgewacht door de chauffeur die u naar de internationale luchthaven zal brengen. Iets voor middernacht vertrekt u met een Emirates vlucht en vliegt u (middels een overstap in Dubai) terug naar Amsterdam. Uw Eilandhoppen Seychellen reis zit er helaas vandaag alweer op.

13
13

13: Aankomst

In de loop van de middag zal het toestel landen in Amsterdam waarmee deze prachtige reis tot een einde is gekomen. U vervolgt uw reis naar huis op eigen gelegenheid en kijkt hopelijk nog lang terug op deze mooie rondreis.

Prijsindicatie voor de eilandhoppen Seychellen reis


Voor deze eilandhoppen Seychellen reis dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 5.200 per persoon op basis van verblijf in de vermelde toeristenklasse accommodaties. Voor de optioneel vermelde superieure en luxe klasse accommodaties zijn toeslagen van toepassing waar we u bij het uitwerken van een reisvoorstel graag over informeren.

Inbegrepen:

In bovenstaande prijsindicatie zijn de intercontinentale vluchten inbegrepen, evenals alle overnachtingen in kamers met eigen sanitair en inclusief ontbijt en inclusief al het vermelde transport. Om teleurstellingen in beschikbaarheid te voorkomen raden we u aan uw reis naar de Seychellen ca. 11 maanden voor vertrek te boeken.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Seychellen

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico Seychellen eilandhoppen?

Tico Reizen bestaat sinds 1993 en sinds die tijd organiseren wij de mooiste reizen op maat naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze medewerkers kennen de Seychellen goed, ze hebben er rondgereisd en kennen velen van de voorgestelde accommodaties! Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw prachtige eilandhoppen op de Seychellen reis.

Snelle service

Kort na uw offerteaanvraag zal een van onze reisspecialisten u contacteren met eventuele aanvullende vragen. Wij zullen u deskundig adviseren over de mogelijkheden, de mooiste eilanden en de meest waanzinnige accommodaties.

Reisvoorstel op maat

U ontvangt van ons een prachtig, op maat gemaakt Seychellen reisvoorstel. De route is gevarieerd, de reis vindt plaats op de gewenste reisdata, de accommodaties zijn fantastisch en de reis is tot in de puntjes verzorgd!

Genieten van uw reis

U reist privé en al het vervoer is inbegrepen. U wordt met vluchtjes, veerboten en/of helikopters vervoerd en ter plekke wacht u altijd een deskundige chauffeur. U hoeft enkel te genieten van de schoonheid van de Seychellen en te ontspannen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat