Logo bg white

Constance Lémuria Resort

4-daags arrangement Seychellen
Op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Veelzijdig Constance Lémuria Resort


Constance Lémuria Resort is gelegen in het zuidwesten van het eiland Praslin. Binnen de enorme afmetingen van het resort liggen 3 prachtige stranden en een 18 holes golfbaan, de enige op de Seychellen. Lémuria opende zijn deuren in december 1999 en was hiermee het eerste luxe hotel op Praslin. Het resort ligt niet ver van de luchthaven en strekt zich uit over een meer dan 100 hectare groot gebied.

Lémuria telt 115 kamers en is hiermee het grootste hotel van Praslin. De kamers zijn mooi verdeeld over het hotelcomplex en het voelt door de stranden, de vele faciliteiten en ruim opgezette zwembad zelden druk aan. De junior suites zijn 52 m2 en hebben een grote badkamer en terras of balkon met stoel(en) en bank. De senior suites (115 m2) hebben een whirlpoolbad in de badkamer, lounge en een dubbel zo groot terras of balkon. De villa’s (725 m2) hebben 2 volledig ingerichte slaapkamers een groot terras met zwembad, plus butler service. Binnen het terrein vallen drie stranden en een prachtige 18 holes golfbaan met vaak spectaculair uitzicht.

1
1

1. Aankomst Lémuria


Vandaag komt u aan in Lémuria. U kunt vanuit Mahé met een moderne veerboot naar Praslin varen of u kunt met een vluchtje naar de kleine luchthaven van Praslin vliegen. Praslin is het op één na grootste eiland van de binnenste eilanden van de Seychellen. In vergelijking met Mahé is het eiland vele malen rustiger en idyllischer. Door de afmetingen van Praslin (28 km2 groot) kunt u gemakkelijk alle uithoeken van het eiland aandoen in enkele dagen.

Na aankomst in Praslin wordt u naar het Constance Lémuria Resort gebracht, gelegen in het zuidwesten van het eiland. Binnen de enorme afmetingen van het resort liggen drie prachtige stranden en een 18 holes golfbaan, de enige op de Seychellen. U verblijft de komende dagen op halfpension basis.

  • ★★★★ Constance Lémuria (3n – junior suite – hp) Blank
  • ★★★★+ Constance Lémuria (3n – villa with pool – hp) Blank

Junior suite

2
2

2 & 3: Constance Lémuria Resort op Praslin


De komende dagen kunt u heerlijk besteden op Praslin. U kunt genieten van de faciliteiten van het hotel of de rest van het eiland verkennen. Anse Georgette is een van de mooiste stranden van Praslin en ligt binnen het grondgebied van Lémuria. Bij het strand Petite Anse Kerlan bevindt zich het boathouse waar u materiaal kunt gebruiken om watersporten te ondernemen. Als hotelgast kunt u gebruikmaken van de tennisbanen, mountainbikes, waterfietsen, kajaks, bodyboards, stand-up paddle boards en kunt u zeilen. Er zijn daarnaast geen green fees voor het gebruik van de 18 holes golfbaan. Daarnaast zijn er vele wandelingen die u kunt maken vanaf Lémuria en buiten het hotel.

Op Praslin kunt u het beschermde natuurgebied Vallée de Mai bezoeken waar duizenden Coco de Mer palmbomen groeien. De noten van de Coco de Mer kunnen tot wel 25 kg wegen. Vanuit Praslin kunt u daarnaast een bezoek brengen aan de eilandjes Curieuse, St. Pierre, Cousin, Aride en La Digue.

Petite Anse Kerlan

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt pakt u de koffers en checkt u uit. U vervolgt de reis naar eigen wens. We stellen met veel plezier een prachtige reis voor u samen met een bezoek aan een of meerdere andere Seychelse eilanden. Praslin is perfect te combineren met andere eilanden en accommodaties op de Seychellen en zou eventueel een heerlijke afsluiter kunnen zijn van uw rondreis door Zuid-Afrika, Namibië of Botswana. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw volledige reisprogramma!

Constance Lémuria Resort


Bij dit arrangement zijn de transfers op Praslin en de 3 vermelde overnachtingen inbegrepen op basis van halfpension.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een uitgebreider bezoek aan de Seychellen of een rondreis door Zuidelijk Afrika. Het is aan te raden uw bezoek aan Lémuria zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbaarheid te hebben.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Seychellen

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Tico Reizen is een gerenommeerde reisorganisatie waar sinds 1993 de mooiste reizen op maat worden georganiseerd naar vele verre bestemmingen wereldwijd. Onze medewerkers kennen de reisbestemmingen goed, ze hebben er rondgereisd en kennen Constance Lémuria Resort persoonlijk. Benadert u ons voor een prachtige Seychellen reis op maat?

Snelle service

Kort na uw offerteaanvraag zal een van onze reisspecialisten u contacteren met eventuele aanvullende vragen. Wij zullen u deskundig adviseren over de mogelijkheden, de mooiste eilanden en de meest waanzinnige accommodaties.

Reisvoorstel op maat

U ontvangt van ons een prachtig, op maat gemaakt Seychellen reisvoorstel. De route is gevarieerd, de reis vindt plaats op de gewenste reisdata, de accommodaties zijn fantastisch en de reis is tot in de puntjes verzorgd!

Genieten van uw reis

U reist privé en al het vervoer is inbegrepen. U wordt met vluchtjes, veerboten en/of helikopters vervoerd en ter plekke wacht u altijd een deskundige chauffeur. U hoeft enkel te genieten van de schoonheid van de Seychellen en te ontspannen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat