Logo bg white

Sea Monkey | luxe private villa op de Seychellen

7-daags arrangement Seychellen
Op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

De luxe privé villa Sea Monkey is een absolute aanrader


De luxe privé villa Sea Monkey is gelegen op hoofdeiland Mahé. De villa heeft al vele awards gewonnen en is zeer ruim uitgerust met 4 slaapkamers, een grote woonkamer, vele terrassen, een groot zwembad, eigen strandje en grote keuken. De villa biedt een zeer luxe ervaring, verblijkbaar met een exclusief boutique hotel. Het professionele personeel verzorgd heerlijke maaltijden en kunt u altijd benaderen voor hulp en tips, maar zal nooit te veel in zicht zijn. U kunt de villa boeken op basis van 2, 3 of 4 slaapkamers en alle maaltijden zijn verzorgd. Sea Monkey is uniek in zijn soort en een absolute aanrader!

1
1

1: Aankomst Sea Monkey op hoofdeiland Mahé


Vandaag heeft u een transfer vanaf de luchthaven van Mahé naar de luxe privé villa Sea Monkey. Deze prachtige villa ligt in Glacis, in het noordelijke deel van Mahé. De villa telt 4 kamers die u allen of slechts deels in gebruik kunt nemen. U kunt de villa boeken op basis van 2, 3 of 4 slaapkamers en kunt dus met maximaal 8 personen in Sea Monkey verblijven. U deelt de villa nooit met andere gasten dus u staat een zeer exclusief verblijf te wachten.

Vanuit alle kamers, de vele terrassen en uw zwembad kijkt u prachtig uit over de rotsen en de zee. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen welke worden bereid door het kleine en professionele team Sea Monkey personeel. Mocht u langer of korter dan 6 nachten bij Sea Monkey willen verblijven dan passen wij dit uiteraard graag voor u aan.

  • ★★★★+ Sea Monkey (6n – vp)

Een van de 4 slaapkamers

2
2

2 t/m 6: Sea Monkey

De komende dagen kunt u besteden bij uw heerlijke accommodatie. U kunt zwemmen in het eigen zwembad, ontspannen op een van de vele terrassen of bij laag water op het kleine strandje onderaan de villa liggen. Ook kunt u gebruik maken van een van de 3 kajaks, het snorkelmateriaal en tafeltennissen. U wordt omringt door prachtig groen, vele granieten rotsblokken en kijkt uit over de schitterende oceaan. De lodge is dichtbij het strand van Beau Vallon gelegen en uitstapjes behoren tot de mogelijkheden.

7
7

7: Vertrek


Na een laatste ontbijt checkt u uit en wordt u teruggereden naar de luchthaven van Mahé of naar uw volgende accommodatie op/nabij Mahé gebracht. Een verblijf bij Sea Monkey is uitstekend te combineren met een bezoek aan een van de andere eilanden van de Seychellen. Wij organiseren graag een prahctige reis op maat voor u. Contacteert u ons voor meer informatie en de mogelijkheden?

De luxe villa van Sea Monkey


De villa is te boeken op basis van 2, 3 of 4 slaapkamers. Bij verblijf zijn de vermelde 6 overnachtingen inbegrepen op volpension basis. Uiteraard is het aantal overnachtingen aan te passen aan uw voorkeur.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een uitgebreider bezoek aan de Seychellen of een rondreis door Zuidelijk Afrika. Het is aan te raden uw bezoek aan Villa Sea Monkey zo spoedig mogelijk te boeken om zo veel mogelijk kans op beschikbaarheid te hebben.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Seychellen

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom deze prachtige Sea Monkey villa boeken via Tico?

Tico Reizen is een gerenommeerde reisorganisatie waar sinds 1993 de mooiste reizen op maat worden georganiseerd naar vele verre bestemmingen wereldwijd. Onze medewerkers kennen de reisbestemmingen goed, ze hebben er rondgereisd en kennen Sea Monkey persoonlijk. Doordat ze de accommodaties zelf kennen kunnen ze u uitstekend adviseren! Het enthousiasme voor de Seychellen komt tot uiting in uw prachtige Seychellen reis.

Snelle service

Kort na uw offerteaanvraag zal een van onze reisspecialisten u contacteren met eventuele aanvullende vragen. Wij zullen u deskundig adviseren over de mogelijkheden, de mooiste eilanden en de meest waanzinnige accommodaties.

Reisvoorstel op maat

U ontvangt van ons een prachtig, op maat gemaakt Seychellen reisvoorstel. De route is gevarieerd, de reis vindt plaats op de gewenste reisdata, de accommodaties zijn fantastisch en de reis is tot in de puntjes verzorgd!

Genieten van uw reis

U reist privé en al het vervoer is inbegrepen. U wordt met vluchtjes, veerboten en/of helikopters vervoerd en ter plekke wacht u altijd een deskundige chauffeur. U hoeft enkel te genieten van de schoonheid van de Seychellen en te ontspannen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat