Logo bg white

De prachtige luxury lodge: North Island Seychelles

4-daags arrangement Seychellen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Ongekende luxe op North Island!


North Island is een fantastisch eiland met een unieke, kleinschalige,superde luxe lodge. De 11 villa’s zijn met hun 450 m2 bijzonder ruim, bieden veel privacy en liggen enkele tientallen meters van zee. Eén villa ligt verder op de helling in het Takamakawoud. De lodge biedt ‘barefoot luxury’ in een ongedwongen sfeer en er zijn dan ook geen kledingvoorschriften. De lodge is gebouwd met behoud van de natuurlijke schoonheid van het eiland en men doet er alles aan het ecosysteem zo min mogelijk te belasten. Op het kleine eiland is geen enkele auto te vinden en zowel het personeel als de gasten verplaatsen zich te voet, met de fiets of met golfkarretjes (buggy's).

Er zijn 4 prachtige witte stranden te vinden aan North Island. In de binnenlanden treft u een dik groen woud en de heuvel Grand Paloss. De villa’s 1 – 10 zijn 450 m2. Villa 11 (Villa North Island) is 750 m2, bijzonder romantisch en biedt alle luxe en privacy die denkbaar is. De lodge is door zijn unieke concept en door alle geboden privacy bijzonder in trek bij beroemdheden.

1
1

1: Mahé - North Island

Vandaag vliegt u per helikopter vanuit Mahé naar North Island. Dit kleine eilandje ligt 27 km ten noordwesten van Mahé . Het binnenland van North Island is begroeid met een dicht woud en langs de oost-, zuid- en westkust bevinden zich prachtige, witte zandstranden. De lodge bestaat uit 11 prachtige villa’s die grenzen aan het strand aan de oostkant van het eiland.

U kunt de komende dagen in alle rust genieten van de schitterende omgeving. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, alcoholische en niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen, evenals vele activiteiten zoals het maken van duiken rondom North en Silhouette Island. Daarnaast kunt u gebruik maken van kajaks, surfen, strand-up paddle boarden, een sunset cruise maken of een wandeling met gids ondernemen. Daarnaast kunt u iedere ochtend deelnemen aan een yoga les en staan er fietsen en een buggy tot uw beschikking.

  • ★★★★★ North Island Lodge (3n – presidential villa – ai) Blank
  • ★★★★★ North Island Lodge (3n – villa North Island – ai) Blank

North Island Lodge

2
2

2 & 3: North Island Luxury Lodge


Uw villa attendant is uw aanspreekpunt deze dagen en zal u informeren over alle mogelijkheden en activiteiten op North Island. Het is mogelijk deel te nemen aan yogalessen, met een natuurbeschermer van het eiland te hiken en een bezoek brengen aan het research centre, u kunt picknicken op een privé strand, een sunset cruise maken, duiken maken in de omgeving van North en Silhouette Island (u kunt zonder meerprijs zelfs uw PADI halen!) of een halve dag diepzeevissen.

Met de buggy en de twee fietsen die tot uw beschikking staan, kunt u daarnaast in alle vrijheid het eiland verkennen. Uw maaltijden kunt u nuttigen bij het restaurant, de Sunset bar of bij de eigen kamer. Uw villa attendant staat tot uw dienst en zal zorgen voor een tot in de puntjes verzorgd en op uw wensen aangepast verblijf. Zo kunt u in absolute privacy tot rust komen en genieten van de ongerepte natuur.

Inclusief het maken van duiken

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt vliegt u per helikopter terug naar Mahé waar u de reis verder kunt vervolgen naar eigen wens. North Island is heel goed te combineren met andere eilanden op de Seychellen en zou een perfecte afsluiter kunnen zijn van uw rondreis door Zuid-Afrika, Namibië of Botswana. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw volledige reisprogramma!

Het prachtige North Island


Bij dit arrangement zijn de helikoptervluchten vanuit Mahé naar North Island en v.v. plus de vermelde overnachtingen inbegrepen op all inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes en de aangeboden tours zijn inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een uitgebreider bezoek aan de Seychellen of een rondreis door Zuidelijk Afrika. Het is belangrijk uw bezoek aan North Island zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbaarheid te hebben!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Seychellen

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico afreizen naar de Seychellen?

Tico Reizen is een gerenommeerde reisorganisatie waar sinds 1993 de mooiste reizen op maat worden georganiseerd naar vele verre bestemmingen wereldwijd. Onze medewerkers kennen de reisbestemmingen goed, ze hebben er rondgereisd en kennen velen van de voorgestelde accommodaties. De passie voor de Seychellen komt tot uiting in uw prachtige Seychellen reis.

Snelle service

Kort na uw offerteaanvraag zal een van onze reisspecialisten u contacteren met eventuele aanvullende vragen. Wij zullen u deskundig adviseren over de mogelijkheden, de mooiste eilanden en de meest waanzinnige accommodaties.

Reisvoorstel op maat

U ontvangt van ons een prachtig, op maat gemaakt Seychellen reisvoorstel. De route is gevarieerd, de reis vindt plaats op de gewenste reisdata, de accommodaties zijn fantastisch en de reis is tot in de puntjes verzorgd!

Genieten van uw reis

U reist privé en al het vervoer is inbegrepen. U wordt met vluchtjes, veerboten en/of helikopters vervoerd en ter plekke wacht u altijd een deskundige chauffeur. U hoeft enkel te genieten van de schoonheid van de Seychellen en te ontspannen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat