Logo bg white

Corocora Camp

4-daags arrangement Colombia
Prijs op aanvraag
december t/m februari
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Corocora Camp, beleef Los Llanos zeer exclusief

Zo'n 400 kilometer ten oosten van hoofdstad Bogotá ligt het exclusieve Corocora Camp in een privé-reservaat in de Los Llanos regio.


Dit gebied staat bekend om zijn cowboy cultuur en grote hoeveelheid aan wildlife in verstrekkende graslanden. Het kamp is een unieke plek om te verblijven in dit voor toeristen nog vrij onbekende gebied.


Corocora Camp bestaat uit slechts 4 luxe tenten, dus exclusiviteit is gegarandeerd. U verblijft de komende dagen op basis van volpension in een tent die van alle gemakken is voorzien. Alle door een chef-kok geprepareerde maaltijden worden geserveerd in de gezamenlijk tent. Ook zijn alle excursies bij uw verblijf inbegrepen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1. Bogotá - Los Llanos

Uw arrangement start in de ochtend wanneer u wordt opgehaald bij uw hotel voor een transfer naar de luchthaven van Bogotá. U vliegt in zo’n uur naar Yopal, de hoofdstad van het Casanare departement ten oosten van Bogotá. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van Corocora Camp voor een transfer van ongeveer 2 uur en 45 minuten naar uw accommodatie voor de komende dagen. De laatste 45 minuten rijdt u in het reservaat over onverharde wegen.


Optioneel zou u deze transfer naar het kamp ook per helicopter of per eenmotorig vliegtuigje kunnen maken voor een zeer bijzonder vogelperspectief over dit prachtige gebied. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele toeslagen.


In de middag gaat u met uw privégids op zoek naar de vele dieren die binnen het reservaat te vinden zijn. Er leven in dit gebied onder andere witstaartherten, capybara’s, anaconda’s, miereneters, brulapen, kapucijnaapjes, jaguars, poema’s en rivierdolfijnen!


Uw comfortabele tent

2
2

2: Het leven van een Llanero

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald door uw gids en een ‘llanero’, dit is een lokale cowboy waarmee u te paard de vlaktes van het reservaat gaat verkennen. De ‘llaneros’ leven al honderden jaren in dit gebied en kunnen u alles uitleggen over de traditionele manier van leven in deze regio van Colombia. Na de lunch stapt u in een traditionele kano om samen met uw natuurgids op het meer op zoek te gaan naar meer wildlife. Ook brengt u een bezoek aan het bamboebos waar u vele brulapen kunt zien spelen.

twee Llaneros

3
3

3: Los Lllaneros

In de ochtend krijgt u nog meer te weten over de tradities van de ‘llaneros’. Zo leert u over de manier van het hoeden van het vee en leert u de fijne kneepjes van het gooien van een lasso. Na de lunch gaat u op pad in een 4WD waarmee u de wat meer ontoegankelijke plekken van het reservaat gaat verkennen. Mocht u graag een andere excursie ondernemen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt uw verblijf bij Corocora Camp geheel naar eigen wens invullen.

4
4

4. Vertrek

Na het ontbijt staat een transfer voor u klaar die u terug naar Yopal zal brengen. Hier checkt u in op uw vlucht terug naar Bogotá. Hier komt uw arrangement ten einde en kunt u uw Colombia reis vervolgen.


Neem voor meer informatie over een reis door Colombia contact op met één van onze reisspecialisten of vraag een offerte aan.

Exclusief genieten bij Corocora Camp

Prijsindicatie voor een verblijf in Corocora Camp

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf bij Corocora Camp is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf bij Corocora Camp zijn transfers van/naar Bogotá inbegrepen. Vliegtickets van/naar Bogotá, evenals hotelovernachtingen in Bogotá zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf bij Corocora Camp los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Colombia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis naar Colombia

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Colombia en uw verblijf bij Corocora Camp.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Genieten!

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, fantastisch eten en de bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat