Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

Tegenwoordig kunt u ons ook vinden op YouTube waar wij verschillende video's uploaden van onze reizen.

17 juli 2018

De Muang La Lodge: een oase van rust en comfort in Noord-Laos

Tijdens mijn inspectiereis door Noord-Laos bezocht ik de Muang La Lodge, gelegen in... Muang La. Al direct bij aankomst voelde het als thuiskomen. De vriendelijke mensen, de gezellige huisjes, de omgeving, de rust... hier kom ik mijn tijd wel door! Mijn verblijf in de Muang La Lodge was dan ook uiterst comfortabel en staat absoluut op nummer 1 tijdens mijn reis door het noorden van Laos!

Lees verder
Door: Jelisa Davids
29 juni 2018

De hoogtepunten van het Japanse eiland Honshu

In september vorig jaar kreeg ik de kans om voor Tico naar het indrukwekkende Japan af te reizen, een ontdekkingsreis door het land wat al zóveel jaren bovenaan mijn lijstje stond. Dolgraag wilde ik zelf ervaren wat er nou toch zo bijzonder was aan dit land. Ik ben fan!

Lees verder
Blank
Door: Charissa Martens
29 mei 2018

Inspectiereis Myanmar, mijn hoogtepunten

Afgelopen maand mocht ik voor Tico een mooie inspectiereis maken door het authentieke Myanmar. Tijdens deze reis heb ik niet alleen de toeristische plekken zoals Bagan, het Inlemeer en Yangon bezocht, maar ben ik richting het platteland gereisd om de minder bekende plekken te ontdekken! Hieronder vind je de hoogtepunten van mijn inspectiereis door Myanmar:

Lees verder
Door: Jelisa Davids
13 april 2018

De Gouden Rots van Myanmar

In de bergen van Myanmar ligt het pelgrimsdorpje Kinpun. Ondanks dat dit een klein dorp is, vind je er talloze restaurants, hotels en souvenirshops. Per jaar trekken duizenden boeddhisten naar deze plaats. Ook enkele westerse toeristen weten deze plek inmiddels te vinden. De reden voor hun bezoek aan deze plaats is de heilige Gouden Rots, gelegen op de top van berg Kyaiktiyo. De rots, volledig beplakt met bladgoud, is één van de meest belangrijke bedevaartsoorden in Myanmar. Voor mij een mooie reden om deze bijzondere plek te bezoeken!

Lees verder
Door: Jelisa Davids
05 januari 2018

Mooiste treinreis Sri Lanka

Door velen wordt het ook wel één van de mooiste treinreizen ter wereld genoemd. Toen ik afgelopen zomer in Sri Lanka was, moest ik de treinrit van Nuwara Eliya naar Ella dan ook maken. En, de meningen liegen er niet om, wat een prachtige tocht!

Lees verder
Door: Jelisa Davids

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat