Logo bg white

San Blas-eilanden

4-daags arrangement Panama
Vanaf € 640,00 p.p.
december t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

De San Blas-archipel

Vanuit Panama-Stad vliegt u in 40 minuten met een klein vliegtuigje naar de San Blas-eilanden. De San Blas-archipel bestaat uit ca. 370 eilanden waarvan er velen onbewoond en naamloos zijn. De fotogenieke eilanden hebben parelwitte zandstranden met palmbomen en zijn omringd door turquoise water. Op enkele eilanden bevinden zich kleinschalige lodges die worden gerund door de Kuna, de traditionele inheemse bevolking van Panama. U kunt dit programma voorafgaand of aansluitend aan een rondreis door Costa Rica, Ecuador of Colombia maken óf natuurlijk ter aanvulling van een uitgebreider bezoek aan Panama!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Panama-Stad – San Blas-eilanden

’s Ochtends vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel en heeft u een transfer naar de nationale luchthaven Albrook voor de korte vlucht naar Playon Chico. Na aankomst op de San Blas-archipel wordt u ontvangen en per gemotoriseerde kano naar het privé-eiland gebracht waar de lodge zich op bevindt. U overnacht de komende dagen in een van de 10 cabins en u heeft 24 uur per dag elektriciteit, een eigen terras met hangmat en een ventilator. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden en aangeboden excursies inbegrepen. Het is belangrijk voldoende contant geld mee te nemen naar het eiland om uw drankjes en eventuele extra uitgaven te kunnen bekostigen.

Tico laat u deze nachten verblijven in een unieke over the water bungalow!


  • ★★★ Yandup Island Lodge (3n) Blank

Onbewoonde eilandjes

2
2

2 & 3: San Blas-eilanden

Vrije dagen in deze prachtige tropische omgeving. U kunt deelnemen aan het excursieprogramma van de lodge (inbegrepen). Er wordt onder andere een excursie naar de nabijgelegen gemeenschap van de Kuna-bevolking georganiseerd. Gedurende dit bezoek kunt u veel leren over de gebruiken en organisatie van de Kuna. Tevens worden er excursies georganiseerd naar onbewoonde eilandjes waar u uitstekend kunt zwemmen en snorkelen (snorkelmateriaal is ter plaatse te huur). De lodge zal u ter plaatse informeren over de mogelijkheden.

4
4

4: Vertrek

Vroeg in de ochtend wordt u terug gevaren naar de landingsbaan en terug naar Panama-Stad gevlogen. Hier komt dit arrangement tot een einde en vervolgt u de reis naar eigen wens. U kunt deze reis voortzetten naar een volgende bestemming binnen Panama, maar het is ook mogelijk uw reis voort te zetten met een bezoek aan Ecuador of Colombia.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor dit 4-daags verblijf op de San Blas-eilanden geldt een indicatie reissom van € 640 per persoon. Inbegrepen in de prijs zijn de vermelde binnenlandse vluchten in Panama en is het verblijf op San Blas op basis van volpension.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Panama reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat