Logo bg white

Gerenommeerde Huka Lodge

4-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 2.845,00 p.p.
Oktober t/m maart
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Verblijf in de gerenommeerde Huka Lodge

De zeer exclusieve Huka Lodge is gelegen aan de oevers van de Waikato-rivier. Enkele kilometers verderop eindigt deze rivier in het Taupomeer. Deze schitterende lodge beschikt over o.a. een buitenzwembad, een spa, een tennisbaan en een bibliotheek. De Huka Lodge vergaarde extra bekendheid, omdat o.a. Koning Willem-Alexander & Máxima hier tijdens hun huwelijksreis verbleven.

De Huka Lodge ligt nabij het dorpje Taupo, wat jaarlijks vele watersportliefhebbers en vissers trekt. Naast vele sportieve activiteiten zijn er in deze omgeving ook vele geometrische bezienswaardigheden te vinden. Erg bijzonder is het Wairakei Park met de Huka waterval die vanaf verschillende platforms bewonderd kan worden. Daarnaast ook de mysterieuze vallei ‘Craters of the Moon’, waar op een open terrein in het bos smeulende boomstronken, stomende kraters en kokende modderpoelen te vinden zijn.


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Huka Lodge

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in de wereldberoemde Huka Lodge, gelegen in de omgeving van het Taupomeer. U kunt de komende dagen heerlijk ontspannen gedurende dit zeer exclusieve verblijf. Gedurende uw verblijf zal het u aan niets te kort komen. U kunt o.a. genieten van uw prachtige kamer en de schitterende gemeenschappelijke vertrekken. Iedere dag krijgt u een voortreffelijk ontbijt geserveerd en tevens een heerlijk 5-gangen diner. Overdag kunt u gebruik maken van het zwembad of de spa. De liefhebber kan zelfs een balletje slaan op de tennisbaan.

  • ★★★★★ Huka Lodge (3n – junior lodge suite) Blank

Huka Lodge

2
2

2 & 3: Huka Lodge

Vrije dag in deze prachtige omgeving. U kunt vandaag een bezoek brengen aan het Orakei Korako Cave & Thermal Park. Dit gebied ligt ca. 30 minuten ten noorden van de Huka Lodge aan de Waikato rivier en wordt ook wel het best overgebleven thermale gebied van Nieuw-Zeeland genoemd. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een bezoek aan het Taupo Museum of aan het Wairakei Park. U kunt fantastisch wandelen langs de oevers van het meer, waarbij u onderweg wordt getrakteerd op waanzinnige uitzichten. Ook kunt u een uitstapje maken naar de nabij gelegen Huka Falls. Vanaf de voetbrug kunt u bij goed weer mooie foto’s maken van de waterval. Voor de meer sportieve reiziger is er in Taupo ook genoeg te doen. Een spannende tocht met de jetboat, skydiven, kajakken, paardrijden, vissen en parasailen zijn slechts enkele voorbeelden. Uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van de faciliteiten van de Huka Lodge.

Jagen in Nieuw-Zeeland

4
4

4: Vertrek

Helaas komt uw verblijf aan de exclusieve Huka Lodge vandaag alweer tot een einde. U vervolgt uw reis door Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid.

Prijsindicatie voor een verblijf in de Huka Lodge

Houdt u voor een verblijf van 4 dagen (3 nachten) in de exclusieve Huka Lodge rekening met een indicatie reissom van € 2.845 per persoon, op basis van verblijf en een dagelijks 5-gangen diner.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat