Logo bg white

Azoren rondreis

16-daagse rondreis door Portugal
Vanaf € 6.195,00 p.p.
Mei t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

De ongerepte Azoren

Voor natuurliefhebbers is de oogverblindende Azoren-eilandengroep met stip een must-visit binnen Europa! Deze archipel, gelegen in de Atlantische oceaan op ca. 2,5 uur vliegen vanuit de Portugese hoofdstad Lissabon, heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie te midden van de ongerepte natuur. De Azoren worden nog niet aangedaan door de grotere commerciële luchtvaartmaatschappijen en het toerisme is er dan ook (zeker buiten de hoogseizoenmaanden juli en augustus) zéér kleinschalig.

Deze Azoren rondreis gaat van start in de hoofdstad Lissabon waar we u op een originele manier laten kennis maken met de stad en vele lokale lekkernijen tijdens een zgn. 'Petiscos' wandeling. Hierna vliegt u naar de Azoren waar u gedurende een tweetal weken met uw eigen huurauto twee prachtige eilanden zal aandoen. Eerst stop is het bergeiland Pico, bekend vanwege de gelijknamige berg(vulkaan)top maar ook door de bijzondere vorm van druiventeelt die hier wordt toepast en welke zelfs Unesco's Werelderfgoedlijst heeft bereikt. Uw dagen op Pico staan dan ook volop in het teken van zowel gastronomie (o.a. het proeven van de lokaal geproduceerde wijnen) én het genieten van de schitterende natuur, soms op eigen gelegenheid, maar meestal met een gids. Na enkele dagen vliegt u naar het grootste eiland São Miguel, wellicht één van de meeste diverse eilanden van de Azoren. Op São Miguel vindt u thermale baden, kratermeren, pittoreske plaatsjes en een rijke scheepvaarthistorie. Ook op São Miguel hebben we weer enkele dagen een privé-gids voor u klaar staan om het eiland nóg beter te leren kennen.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze Azoren rondreis!

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Lissabon
Amsterdam - Lissabon
2
Lissabon
3
Pico Island (Azoren)
Lissabon - Pico Island
4
Pico Island (Azoren)
5
Pico Island (Azoren)
6
Pico Island (Azoren)
7
Pico Island (Azoren)
8
Pico Island (Azoren)
9
São Miguel Island (Azoren)
Pico Island - São Miguel Island (Azoren)
10
São Miguel Island (Azoren)
11
São Miguel Island (Azoren)
12
São Miguel Island (Azoren)
13
São Miguel Island (Azoren)
14
São Miguel Island (Azoren)
15
Lissabon
São Miguel Island (Azoren) - Lissabon
16
Terugreis
Lissabon - Amsterdam

Prijsindicatie van deze Azoren rondreis

Voor deze 16-daagse Azoren rondreis dient u (bij deelname van 2 personen) rekening te houden met de volgende reissommen:  • € 6.195 per persoon (op basis van verblijf in de eerst vermelde hotels)
  • € 6.6695 per persoon (op basis van verblijf in de laatst vermelde hotels)

Deze reissom is gebaseerd op schouderseizoentarieven. Voor reizen in de periode juni t/m oktober gelden andere (hogere) prijzen.Inbegrepen

Bij de reissom zijn de KLM & binnenlandse vluchten (in Economy Class) inbegrepen, evenals uw overnachtingen in de geselecteerde accommodaties inclusief ontbijt, al het benodigde transport, lunches, diners en excursies conform programma.

Wenst u Business Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw Azoren rondreis.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Portugal

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen prachtige reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd. Sleutel op al onze bestemmingen is onze partner, welke we met veel zorg selecteren.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Schitterende accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat