Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

Tegenwoordig kunt u ons ook vinden op YouTube waar wij verschillende video's uploaden van onze reizen.

15 augustus 2023

Inspectiereis Borneo

In de lente van 2023 stond er een zeer interessante nieuwe inspectie voor reisspecialiste Fraukje op het programma. Het hoofddoel van deze reis was Borneo, want het werd tijd dat hier opnieuw een kijkje genomen werd in onze favoriete accommodaties. Op de heenreis was er daarnaast tijd voor een bezoek aan het Capella Singapore en The Sanchaya op Bintan Island.

Lees verder
Door: Tico Reizen
15 juni 2023

Inspectiereis Tanzania

Eind 2022 vertrok reisspecialiste Fraukje naar een gloednieuwe Tico-bestemming: Tanzania! In twee weken tijd bezocht zij de hoogtepunten en vele schitterende accommodaties van dit bijzondere land. Uiteraard stond ook Zanzibar op het programma voor een uitgebreide inspectie en maakte zij kennis met het magische landschap in het noordoosten van het land. Onderstaand lees je haar bevindingen terug:

Lees verder
Blank
Door: Fraukje van Nes
05 april 2023

South Georgia & Antarctica cruise

Tico biedt geweldige once-in-a-lifetime expeditiecruises aan. Om dit unieke product in de spotlight te zetten én omdat het alweer even geleden is dat iemand uit ons team een Antarctica cruise maakte, was het de hoogste tijd voor Gemma in te schepen. In februari/maart 2023 maakte ze aan boord van het nieuwe schip de Ultramarine een reis naar South Georgia en Antarctica. Lees hier haar ervaringen:

Lees verder
Blank
Door: Gemma Hanrath
31 maart 2023

Inspectiereis Mexico

In oktober 2022 maakte reisspecialist Alexander een inspectiereis naar het zeer veelzijdige Latijns-Amerikaanse land Mexico. In zo’n 2,5 week bezocht hij de sfeervolle steden Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca, en reed hij per huurauto een prachtige route via de deelstaten Yucatán, Campeche, Chiapas en Quintana Roo. Lees hier het verslag van zijn reis:

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
15 februari 2023

Inspectiereis Namibië

In november 2022 maakte reisspecialiste Gemma een inspectiereis naar Namibië. Met de geweldige natuur, sublieme accommodaties (allen luxe, zeer sfeervol en kleinschalig), een rijk dierenleven en avontuurlijke maar ook veilige manier van rondreizen past deze bestemming uitstekend binnen het portfolio van Tico. Tel daar de gastvrije en trotse Namibiërs bij op, en we zijn en blijven fan. Lees hier het verslag van haar reis:

Lees verder
Blank
Door: Gemma Hanrath

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat