Logo bg white

The Datai Langkawi

4-daags arrangement West-Maleisië
Vanaf € 1.645,00 p.p.
Juni t/m augustus
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

The Datai Langkawi

In het noordwesten van Maleisië bevindt zich de eilandengroep Langkawi, bestaande uit ruim 100 paradijselijke eilanden. De archipel staat bekend om de parelwitte stranden, afgewisseld met dicht begroeide jungle en azuurblauwe baaien. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is een bezoek aan Langkawi dan ook de últieme afsluiter van uw enerverende rondreis door Maleisië. U kunt hier heerlijk bijkomen aan de prachtige stranden en snorkelen in het helderblauwe water. Het hoofdeiland Pulau Langkawi is het toeristische centrum. In de hoofdstad Kuah treft u een zeer uitgebreide infrastructuur met veel restaurants, bars en winkeltjes. Ook kunt u een auto huren en het eiland verder verkennen. Al rijdend langs de kleine traditionele vissersdorpjes lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. U hoeft hier zeker niet alleen maar op het strand te liggen. Het is zeer de moeite een bootje te huren en u langs de prachtige verlaten eilandjes te laten varen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Langkawi

Bij aankomst in Langkawi wordt u naar uw prachtige verblijfplaats gebracht: het prachtige The Datai Resort. De komende dagen kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving.

  • ★★★★★ The Datai (3n-rainforest villa) Blank
  • ★★★★★ The Datai (3n - beach villa) Blank

The Datai

2
2

2&3: Langkawi

Vrije dagen op het eiland Langkawi. Geniet van de uitgebreide faciliteiten van het zeer exclusieve Datai Resort. De uitstekende spa biedt (tegen betaling) fantastische behandelingen. Ook kunt u een balletje slaan op het nabijgelegen golfterrein. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in het oerwoud van Langkawi. Informeert u bij de receptie van het resort naar de uitgebreide mogelijkheden voor deze dagen.

Schitterend strand

4
4

4: Vertrek Langkawi

Overdag bent u vrij om te genieten van de laatste uurtjes aan de prachtige stranden van Langkawi. In de loop van de middag wacht uw transfer u op om u naar het vliegveld te brengen. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om wat langer op Langkawi te verblijven. Vraag Tico naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie voor dit arrangement in Maleisië

Tijdens dit 4-daags arrangement in The Datai Resort, bij verblijf in kamer type "Rainforest Villa" dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.645 per persoon (bij deelname van 2 personen). Indien u liever verblijft in een luxere "eenkamer Beach Villa kamer" dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €3.270 per persoon.

Tevens is een retour transfer van -en naar het vliegveld inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert West-Maleisië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Maleisië

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte West-Maleisië reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat