Reisprogramma Sea Monkey | luxe private villa op de Seychellen

1
1

1: Aankomst Sea Monkey op hoofdeiland Mahé


Vandaag heeft u een transfer vanaf de luchthaven van Mahé naar de luxe privé villa Sea Monkey. Deze prachtige villa ligt in Glacis, in het noordelijke deel van Mahé. De villa telt 4 kamers die u allen of slechts deels in gebruik kunt nemen. U kunt de villa boeken op basis van 2, 3 of 4 slaapkamers en kunt dus met maximaal 8 personen in Sea Monkey verblijven. U deelt de villa nooit met andere gasten dus u staat een zeer exclusief verblijf te wachten.

Vanuit alle kamers, de vele terrassen en uw zwembad kijkt u prachtig uit over de rotsen en de zee. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen welke worden bereid door het kleine en professionele team Sea Monkey personeel. Mocht u langer of korter dan 6 nachten bij Sea Monkey willen verblijven dan passen wij dit uiteraard graag voor u aan.

  • ★★★★+ Sea Monkey (6n – vp)

Een van de 4 slaapkamers

2
2

2 t/m 6: Sea Monkey

De komende dagen kunt u besteden bij uw heerlijke accommodatie. U kunt zwemmen in het eigen zwembad, ontspannen op een van de vele terrassen of bij laag water op het kleine strandje onderaan de villa liggen. Ook kunt u gebruik maken van een van de 3 kajaks, het snorkelmateriaal en tafeltennissen. U wordt omringt door prachtig groen, vele granieten rotsblokken en kijkt uit over de schitterende oceaan. De lodge is dichtbij het strand van Beau Vallon gelegen en uitstapjes behoren tot de mogelijkheden.

7
7

7: Vertrek


Na een laatste ontbijt checkt u uit en wordt u teruggereden naar de luchthaven van Mahé of naar uw volgende accommodatie op/nabij Mahé gebracht. Een verblijf bij Sea Monkey is uitstekend te combineren met een bezoek aan een van de andere eilanden van de Seychellen. Wij organiseren graag een prahctige reis op maat voor u. Contacteert u ons voor meer informatie en de mogelijkheden?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat