Logo bg white

Rocky Mountains reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de mooiste reizen een arrangementen in de regio

Zoeken
24 dagen
Vanaf € 6.750,– p.p.
april t/m oktober

USA reizen | Westkust & Woestijn Familiereis

Wilt u met het gehele gezin in de zomervakantie naar de Verenigde Staten? Perfect plan! Het weer is uitstekend, het rondreizen met kinderen zeer gemakkelijk, de bezienswaardigheden die indruk zullen maken op zowel jong, als oud eindeloos en er zijn enkele unieke accommodaties die uw reis compleet zullen maken.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 13.750,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Luxe 'Wild West' autoreis

Tijdens deze luxe autoreis door het Wilde Westen van Amerika verkent u de meest indrukwekkende hoogtepunten, zoals het Zion National Park, het wereldberoemde Monument Valley & de prachtige Brush Creek Ranch . Onderweg verblijft u in werkelijk schitterende accommodaties, met als hoogtepunten het Amangiri & The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.350,– p.p.
mei t/m oktober

USA arrangement | Authentieke Brush Creek Ranch

Wanneer u naar de Verenigde Staten afreist dan mag een verblijf in een authentieke ranch eigenlijk niet ontbreken in uw programma. Brush Creek Ranch behoort tot de meest unieke ranches van het land en een verblijf hier zal zonder twijfel diepe indruk op uw achter laten.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 4.625,– p.p.
Gehele jaar

USA arrangement | Exclusief verblijf Amangiri

Het Amangiri biedt een van de meest bijzondere en exclusieve ervaringen wereldwijd. Deze accommodatie is een graag bezocht hotel door de 'rich & famous' en dit is zeker niet voor niets. De adembenemend mooie ligging in combinatie met het zeer bijzondere design van het Amangiri en service van topklasse maakt deze plek werkelijk uniek!

Lees meer

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goed excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een interessante foodie-tour, maak een spectaculaire helikoptervlucht, of woon een sportwedstrijd, of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat