Logo bg white

Rocky Mountains reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de mooiste reizen een arrangementen in de regio

Zoeken
21 dagen
Vanaf € 10.400,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Rocky Delight

Tijdens deze adembenemend mooie rondreis door de Rocky Mountains bezoekt u o.a. de vooruitstrevende stad Portland, het buitenaards mooie Yellowstone National Park, het schitterende Grand Teton National Park, maar ook drogere, maar tevens prachtige gebieden zoals Monument Valley en het schitterende Zion National Park komen aan bod tijdens deze rondreis.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 7.950,– p.p.
april t/m oktober

USA reizen | Westkust & Woestijn Familiereis

Wilt u met het gehele gezin in de zomervakantie naar de Verenigde Staten? Perfect plan! Het weer is uitstekend, het rondreizen met kinderen zeer gemakkelijk, de bezienswaardigheden die indruk zullen maken op zowel jong, als oud eindeloos en er zijn enkele unieke accommodaties die uw reis compleet zullen maken.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 15.550,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Luxe 'Wild West' autoreis

Tijdens deze luxe autoreis door het Wilde Westen van Amerika verkent u de meest indrukwekkende hoogtepunten, zoals het Zion National Park, het wereldberoemde Monument Valley & de prachtige Brush Creek Ranch . Onderweg verblijft u in werkelijk schitterende accommodaties, met als hoogtepunten het Amangiri & The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.480,– p.p.
mei t/m oktober & december t/m maart

USA arrangement | Amangani

Het stijlvolle Amangani is onderdeel van de exclusieve Aman-keten. Dit bijzondere verblijf vindt u in de staat Wyoming aan de voet van het Grand Teton National Park. Dit gebied is bijna het gehele jaar door goed te bezoeken. In de zomer kunt u hier schitterend wandelen, fietsen, en dierenleven spotten. In de winter kunt u hier verschillende wintersportactiviteiten beoefenen zoals skiën en snowboarden.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.950,– p.p.
juni t/m augustus

USA arrangement | The Ranch at Rock Creek

Een verblijf op de authentieke The Ranch at Rock Creek biedt u de ultieme combinatie tussen luxe en avontuur. U vindt hier een van de meest exclusieve ervaringen van de Verenigde Staten midden in de wildernis van Montana. Maaltijden, drankjes en activiteiten zijn allen inbegrepen tijdens uw verblijf op deze waanzinnige mooie plek.

Lees meer

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat