Logo bg white

The Ranch at Rock Creek

★★★★★

Exclusief verblijf in The Ranch at Rock Creek


Prachtige gesitueerd tussen de John Long bergen van Montana, niet ver van het oude mijnstadje Philipsburg, bevindt zich een van de meest exclusieve accommodaties van de Verenigde Staten: The Ranch at Rock Creek. In dit 6.000 hectare grote gebied vindt u de perfecte combinatie tussen luxe en avontuur. Als u die ultieme ‘cowboy’-ervaring eens wenst mee te maken, dan is dit de plek! Trek die cowboylaarzen en cowboyhoed maar uit de kast, want op The Ranch at Rock Creek zullen deze helemaal van pas komen. Een ranch is geen echte ranch zonder paarden en deze vindt u hier dan ook in overvloed. Met ongeveer 50 paarden op stal vindt u hier gegarandeerd een paard die geschikt is voor uw rijdniveau.

Deze lodge is het gehele jaar open en ieder seizoen heeft zijn voordelen. De mooiste maanden qua weer en natuur zijn juni, juli en augustus. Dit zijn ook direct te drukste maanden. In de lente en herfst is de temperatuur overdag doorgaans mild en zijn de nachten een flink stuk kouder. In de winter sneeuwt het vaak, waardoor de omgeving wordt omgetoverd tot een prachtige wintersportbestemming.

The Ranch at Rock Creek beschikt over 29 kamers in totaal, inclusief 9 privéhuizen en 10 luxe glamping tenten. In het ‘hoofdgebouw’, genaamd de Granite Lodge bevinden zich nog eens 9 slaapkamers.

Kinderen zijn welkom op deze ranch. Deze plek is echter het meest geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het activiteitenaanbod is zeer uitgebreid voor de kleintjes. Denk bijvoorbeeld aan boten bouwen, schminken, sokpoppen maken, tekenen, dreamcatchers maken, picknicks in de tipi, leren koken, bowlen, speurtochten en ponyrijden. Indien gewenst kan er een oppas geboekt worden voor uw kinderen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat