Logo bg white

Pangor Laut Resort

4-daags arrangement West-Maleisië
Vanaf € 900,00 p.p.
Juni t/m augustus
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Het paradijselijke Pangkor Laut

Het kleine eiland Pangkor Laut beschikt, in tegenstelling tot het buureiland Pangkor, over slechts één accommodatie mogelijkheid en is dan ook het Walhalla voor rustzoekers. Het met vele awards bekroonde kleinschalige Pangkor Laut Resort biedt haar gasten een zeer exclusieve ervaring en behoort tot de mooiste hotels van Azië. Het resort ligt aan zee, met haar rug tegen de dichtbegroeide oerwoud van het eiland. De verschillende villa's en suites zijn verspreid over een groot terrein. Tijdens dit arrangement verblijft u in één van de zee villa's/suites, gebouwd op palen boven de kalme azuurblauwe zee. Vanaf uw balkonnetje heeft u natuurlijk ‘eerste rang’ uitzicht op zee.

Tijdens uw verblijf op Pangkor Laut kunt u natuurlijk heerlijk genieten van uw luxueuze accommodatie, echter biedt het resort ook veel verschillende activiteiten. U kunt gaan vissen, snorkelen of een mooi boottochtje maken tijdens zonsondergang. Ook worden er yoga en Tai Chi lessen gegeven.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Lumut - Pangkor Laut

Vandaag stapt u in Lumut aan boord van de ferry voor de ca. 15 minuten durende overtocht naar het eiland Pangkor Laut, waar u de komende dagen verblijft op basis van volpension in het zeer exclusieve Pangkor Laut Resort. Een verblijf in de ‘sea villa’, gebouwd op palen boven de azuurblauwe zee, is een erg mooie ervaring. U komt hier de komende dagen heerlijk tot rust.

  • ★★★★ Pangkor Laut Resort (4n - garden villa) Blank
  • ★★★★ Pangkor Laut Resort (4n - sea villa) Blank
2
2

2&3: Pangkor Laut

Vrije dagen op dit exclusieve eiland. Het eiland biedt goede mogelijkheden om te wandelen door de jungle en over de lange stranden. U kunt een sunset cruise boeken, een bezoek brengen aan het bewoonde nabijgelegen eiland Pangkor, snorkelen in het azuurblauwe water of een yoga les volgen. Informeert u bij de receptie van het resort naar de vele mogelijkheden.

4
4

4: Pangkor Laut - Lumut

’s Ochtends komt er een einde aan uw verblijf op het prachtige eiland Pangkor Laut en reist u per boot weer terug naar Lumut. Indien gewenst is het ook mogelijk om gebruik te maken van de middagboot. In Lumut eindigt dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit arrangement in Maleisië

Voor een 4-daags verblijf in het Pangkor Laut Resort dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €485 per persoon. Deze prijs is gebaseerd op een verblijf in een "garden villa kamer". Een verblijf in een de ‘sea villa’, een luxe kamer gebouwd op palen boven de azuurblauwe zee, is ook een erg mooie ervaring. Voor dit kamer type geldt een indicatie reissom van €840 per persoon.

Daarnaast verzorgen wij tevens de boottickets van en naar Pangkor Laut.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert West-Maleisië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Maleisië

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte West-Maleisië reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat