Logo bg white

Palmaïa, The House of AïA

4-daags arrangement Mexico
Vanaf € 1.190,00 p.p.
november t/m april
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Palmaïa, een uniek wellnessresort aan de Riviera Maya


Het in 2019 geopende wellnessresort Palmaïa, The House of AïA is prachtig gelegen aan een paradijselijk wit zandstrand aan de Riviera Maya op het Yúcatan schiereiland in Mexico. Het resort bestaat uit 314 suites en biedt een all-inclusive concept. Bij het verblijf zijn alle (hoofdzakelijk vegan)maaltijden, (non-)alcoholische drankjes en een uitgebreid ‘Architects of Life’ activiteitenprogramma inbegrepen. Tijdens uw verblijf krijgt u een ‘Nomadic Guide toegewezen die samen met u een programma samenstelt dat volledig aansluit op uw wensen.

Alle suites hebben een balkon en uitzicht op de Caribische zee. Een deel van de suites is uitsluitend bestemd voor volwassen gasten zodat u zonder afleiding kunt ontspannen. Het resort beschikt over 3 restaurants, 4 zwembaden, een fitnesscentrum, beachclub, kidsclub en een prachtige spa in de weelderige jungle achter het resort. Palmaïa heeft een duurzame focus en streeft ernaar om een van de eerste klimaat neutrale resorts ter wereld te worden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst bij Palmaïa


Vandaag arriveert u bij Palmaïa, The House of AïA, een duurzaam wellnessresort aan de Riviera Maya ten zuiden van de badplaats Playa del Carmen. U verblijft hier op all-inclusive basis in een prachtige suite met uitzicht op zee. Bij het verblijf zijn alle maaltijden, drankjes en een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door uw ‘Nomadic Guide’, de persoonlijke host die het gehele verblijf tot uw beschikking staat. De rest van de dag kunt u vrij besteden.

  • ★★★★+ Palmaïa, The House of AïA (3 nachten) Blank
2
2

3-4: Palmaïa, The House of AïA


U kunt uw dagen aan de Riviera Maya geheel naar eigen inzicht indelen. Uw Nomadic Guide stelt graag een persoonlijk programma samen en zorgt ervoor dat u een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Bij uw verblijf is een uitgebreid 'Architects of Life' activiteitenprogramma inbegrepen. U kunt kiezen uit meer dan 25 verschillende lessen en workshops ter verrijking van lichaam en geest. De activiteiten hebben een holistische invalshoek en zijn geïnspireerd door oude Mexicaanse rituelen en methoden. Uiteraard kunt u ook gewoon ontspannen en genieten van het prachtige strand en de heerlijke faciliteiten van Palmaïa. Bij uw verblijf is verder het gebruik van stand-up paddleboards en fietsen inbegrepen.

4
4

4: Vertrek


De ochtend kunt u nog vrij besteden om gebruik te maken van het activiteitenprogramma van Palmaïa. Aan het begin van de middag checkt u uit en kunt u de reis door Mexico naar wens vervolgen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een verblijf in Palmaïa, The House of AïAen zou u dit arrangement willen toevoegen aan uw Mexico rondreis? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijsindicatie voor dit Palmaïa, The House of AïA arrangement


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Palmaïa, The House of AïA geldt een indicatie reissom vanaf € 1.190 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Inbegrepen:

Bij uw verblijf bij Palmaïa, The House of AïA zijn alle (voornamelijk vegan)maaltijden, (non-)alcoholische drankjes en een uitgebreid ‘Architects of Life’ activiteitenprogramma inbegrepen. Transfers en vluchten zijn niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om een verblijf bij Palmaïa, The House of AïA los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook voor u op in een prachtige rondreis door Mexico.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Mexico

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

Advies op maat

Al onze reizen zijn maatwerk en geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt op basis van uw wensen en reisgezelschap uw persoonlijke en unieke reisprogramma samengesteld.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Ultiem genieten

Eenmaal aangekomen in Mexico hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen, het heerlijke eten en uw verblijf in de mooiste en fijnste hotels van het land.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat