Logo bg white

Ballonvaart Teotihuacán

1-daags arrangement Mexico
op aanvraag
november t/m april
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Ballonvaart boven Teotihuacán


Teotihuacán ligt 40 kilometer ten noorden van Mexico-stad. Het was ooit het centrum van de eerste grote beschaving in Mexico en telde op haar hoogtepunt ongeveer 200.000 inwoners. Van deze inwoners, de Teotiuacanen, is weinig bekend. In de pre-Columbiaanse stad stonden vele indrukwekkende piramides en er werden verschillende goden vereerd. Toen de Azteken de stad later ontdekte gaven ze het de naam Teotihuacán, wat ‘Huis van de Goden’ betekent. Tijdens deze zeer bijzondere ervaring gaat u Teotihuacán vanuit de lucht bewonderen om de grootsheid van het gigantische complex te kunnen bevatten.

In de nog zeer vroege ochtend, nog voordat de zon opkomt, wordt u bij uw hotel in Mexico-Stad opgehaald en naar het startpunt van de ballonvlucht gebracht. Hier stapt u in het mandje en gaat de ongeveer 40 minuten durende vlucht van start. Terwijl u met de heteluchtballon over de Piramide van de Zon en de Piramide van de Maan vaart kunt u genieten van een prachtige zonsopgang boven de Teotihuacánvallei. Een luchtballon kan niet worden bestuurd en drijft met de wind mee. Het is dus altijd een verassing waar u uiteindelijk weer landt. Na de landing wordt u getrakteerd op een aperitief en gaat u vervolgens ontbijten in een nabij gelegen restaurant.

Na het ontbijt brengt u onder begeleiding van uw gids een bezoek aan de archeologische opgraving die u eerder vandaag vanuit de lucht aanschouwde. U verkent met een deskundige gids het gebied en leert over de rituelen, overtuigingen en het dagelijks leven van de Azteken en de oorspronkelijke inwoners van Teotihuacán. In de loop van de dag wordt u weer bij uw hotel afgezet en komt dit arrangement ten einde.

Blank
Blank

Prijsindicatie van deze Ballonvaart boven Teotihuacán


De prijs voor dit arrangement is op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn een ongeveer 40 minuten durende ballonvaart, rondleiding door het archeologisch complex, transfers van en naar uw hotel in Mexico-Stad, een aperitief en een heerlijk ontbijt inbegrepen.

Het is niet mogelijk om deze ballonvaart los te boeken. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een prachtige rondreis door Mexico.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Mexico

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

Advies op maat

Al onze reizen zijn maatwerk en geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt op basis van uw wensen en reisgezelschap uw persoonlijke en unieke reisprogramma samengesteld.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Ultiem genieten

Eenmaal aangekomen in Mexico hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen, het heerlijke eten en uw verblijf in de mooiste en fijnste hotels van het land.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat