Logo bg white

Ons Tanzania aanbod

Hier vindt u enkele prachtige voorbeeldreizen en arrangementen die bedoeld zijn om u te inspireren. Onze specialisten stellen graag een reis op maat voor u samen.

Zoeken
Uniek arrangement
1 dag
Prijs op aanvraag
juni t/m oktober

Tanzania arrangement | Ballonsafari Serengeti

De magie van de Serengeti is op verschillende manieren te bewonderen, maar de meest bijzondere manier is beslist vanuit de lucht. In de vroege ochtend, met zonsopgang maakt u een schitterende ballonsafari van ruim een uur over een van de mooiste gebieden op aarde! Na de landing geniet u van een glas mousserende wijn en een smakelijk ontbijt.

Lees meer

Waarom met Tico naar Tanzania?

Alle reizen die Tico organiseert zijn uniek en speciaal ontworpen voor uw gezelschap. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen Tanzania reis samenstelt. Wij kennen het land uit eigen ervaring en adviseren u altijd met veel plezier!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Reisvoorstel op maat

Uw reisvoorstel wordt op maat gemaakt en bevat een interessante reisroute, met unieke ervaringen en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten van Tanzania

Uw reis is volledig verzorgd, inclusief alle vluchten, safaritransfers, accommodaties en unieke ervaringen. U hoeft alleen nog maar te genieten van een onbezorgde tijd in het prachtige Tanzania!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat