Logo bg white

Ons Tanzania aanbod

Hier vindt u enkele prachtige voorbeeldreizen en arrangementen die bedoeld zijn om u te inspireren. Onze specialisten stellen graag een reis op maat voor u samen.

Zoeken
20 dagen
Vanaf € 10.700,– p.p.
juni t/m oktober + december

Tanzania reizen | Luxe familiereis Tanzania

Tijdens deze luxe familiereis naar Tanzania verkent u met uw gezin de prachtige hoogtepunten van het land. U gaat verschillende malen op safari, waaronder natuurlijk een safari op de Serengeti, u bezoekt het magisch mooie Lake Natron, en de unieke Ngorongoro-caldera. U sluit rustig af aan de indrukwekkende oostkust van Zanzibar.

Lees meer
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 16.100,– p.p.
juni t/m oktober

Tanzania reizen | Tanzania Deluxe

Tijdens deze luxe reis naar Tanzania verblijft u in schitterende accommodaties terwijl u kennis maakt met het magisch mooie én diverse landschap van dit bijzondere land. In het noorden verkent u het nationale park Tarangire, de ongekende schoonheid van de Ngorongoro-caldera en natuurlijk de ruige natuur van de Serengeti. U sluit af op de parelwitte stranden van Zanzibar.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 25.000,– p.p.
juni t/m oktober

Tanzania reizen | Tanzania Exclusief

Gedurende deze exclusieve reis naar Tanzania verblijft u in de mooiste accommodaties van het land. Terwijl u verblijft in hotels van wereldklasse maakt u kennis met enkele van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Tanzania, waaronder het uitgestrekte Grumeti Game Reserve, de Ngorongoro cladera en de tropische stranden van Zanzibar. U wordt begeleid door deskundige gidsen en geniet onderweg van voortreffelijke maaltijden.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 4.250,– p.p.
december t/m februari + juni t/m oktober

Tanzania arrangement | &Beyond Mnemba Island

De &Beyond Lodge op Mnemba Island is een waar paradijs! Op dit tropische eilandje voor de kust van Zanzibar vindt u een exclusieve ervaring, aangezien u zich hier op een privé-eiland bevindt. De parelwitte stranden en hemelsblauwe zee zijn het decor van deze ultieme tropische bestemming. Hier kom je volledig tot rust, terwijl u herinneringen voor het leven maakt!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 5.700,– p.p.
juni t/m oktober

Tanzania arrangement | Singita Tanzania

In het Grumeti-reservaat bevinden enkele van 's werelds mooiste en meest bijzondere safarilodges. Deze lodges zijn onderdeel van het schitterende bedrijf Singita. De locaties van de Singita-lodges zijn fenomenaal, het design van alle accommodaties verbluffend mooi, de gastvrijheid ongeëvenaard en de focus op duurzaamheid bewonderingswaardig.

Lees meer

Waarom met Tico naar Tanzania?

Alle reizen die Tico organiseert zijn uniek en speciaal ontworpen voor uw gezelschap. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen Tanzania reis samenstelt. Wij kennen het land uit eigen ervaring en adviseren u altijd met veel plezier!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Reisvoorstel op maat

Uw reisvoorstel wordt op maat gemaakt en bevat een interessante reisroute, met unieke ervaringen en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten van Tanzania

Uw reis is volledig verzorgd, inclusief alle vluchten, safaritransfers, accommodaties en unieke ervaringen. U hoeft alleen nog maar te genieten van een onbezorgde tijd in het prachtige Tanzania!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat