Logo bg white

Ballonvaart Serengeti

1-daags arrangement Tanzania
Prijs op aanvraag
juni t/m oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

Magische ballonsafari over de Serengeti!

Een ballonvaart over het adembenemend mooie landschap van de Serengeti is een unieke ervaring. Vanuit de lucht aanschouwt u de schoonheid van deze eindeloze vlaktes, die het natuurlijk habitat zijn van grote hoeveelheden bijzonder dierenleven. De Serengeti is gelegen in het noorden van Tanzania en is een van 's werelds meest iconische wildreservaten. Het staat bekend om zijn uitgestrekte graslanden, majestueuze acaciabomen en overvloedige dierenleven, waaronder de beroemde migratie van gnoes en zebra's. Een ballonvaart over de Serengeti biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over deze ongerepte wildernis.

Uw ballonvaart begint vroeg in de ochtend, net voor zonsopgang. U wordt bij uw verblijf opgehaald en naar de startlocatie gereden, waar ervaren piloten en grondpersoneel voor uw veiligheid en comfort zorgen. Na een korte briefing stapt u aan boord van de luchtballon en voor een onvergetelijk avontuur. Onderweg geniet u van de geluiden van de natuur en de frisse ochtendlucht, terwijl u zweeft boven de Serengeti. Uw ervaren piloot zal de ballon begeleiden naar verschillende hoogten, waardoor u de kans krijgt om de Serengeti vanuit verschillende perspectieven te bewonderen.

Na de landing wordt u begroet met een feestelijk glas bruisende wijn en een smakelijk ontbijt om dit bijzondere avontuur af te sluiten!

Indicatie reissom voor deze magische ballonsafari over de Serengeti

De prijs voor deze ballonvlucht is op aanvraag. De volgende services zijn inclusief:

  • Transport vanaf uw verblijf
  • Ballonsafari van ca. 60 minuten
  • Ontbijt na de landing, inclusief een glas bruisende wijn

Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Tanzania

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Tanzania?

Alle reizen die Tico organiseert zijn uniek en speciaal ontworpen voor uw gezelschap. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen Tanzania reis samenstelt. Wij kennen het land uit eigen ervaring en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Reisvoorstel op maat

Uw reisvoorstel wordt op maat gemaakt en bevat een interessante reisroute, met unieke ervaringen en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten van Tanzania

Uw reis is volledig verzorgd, inclusief alle vluchten, safaritransfers, accommodaties en unieke ervaringen. U hoeft alleen nog maar te genieten van een onbezorgde tijd in het prachtige Tanzania!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat