Singita: wereldklasse safari-lodges!


Verblijf tijdens uw bezoek aan Tanzania in een van de exclusieve Singita Lodges in het Grumeti-reservaat. Deze uitzonderlijk mooie lodges bieden een ongeëvenaarde safari-ervaring, waar luxe en natuurbescherming samenkomen in een adembenemende omgeving. Singita is een toonaangevende naam in de safariwereld en heeft haar reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaam toerisme en behoud van natuurlijke ecosystemen.


Bij aankomst in Singita wordt u hartelijk ontvangen door het gastvrije personeel, dat alles op alles zet om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. De lodges zelf zijn stuk voor stuk ware meesterwerken. Allen zijn ontworpen met oog voor detail, een unieke ambiance en adembenemende uitzichten op het omringende landschap. Gedurende uw verblijf zal het culinaire team van Singita u verrassen met uitstekende gerechten.

Het Grumeti-reservaat is het natuurlijke habitat van eindeloos veel wilde dieren, waaronder leeuwen, olifanten, giraffen, luipaarden en een verscheidenheid aan vogelsoorten. U kunt genieten van op maat gemaakte safari-activiteiten die begeleid worden door ervaren gidsen die hun kennis delen over de flora en fauna van het gebied. U kunt kiezen uit verschillende activiteiten, zoals gamedrives in open voertuigen, wandelsafari's onder begeleiding van experts en zelfs paardrijden over de savanne.

Singita is toegewijd aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van het Grumeti-reservaat en draagt actief bij aan het beschermen van de biodiversiteit en het welzijn van de lokale gemeenschap. Uw verblijf bij Singita draagt dan ook direct bij aan deze belangrijke inspanningen op het gebied van natuurbescherming.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat