Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen Myanmar en arrangementen

Bent u geïnteresseerd in Myanmar als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.380,– p.p.
oktober t/m april

Myanmar arrangement | Glamping Mergui Archipel

Verken de ongerepte en onontdekte Mergui Archipel in het zuidelijke gedeelte van Myanmar, nabij de grens met Thailand. Het Wa Ale Resort is een intieme en luxe accommodatie, gelegen in een prachtige baai met uitzicht op het strand, de zee en de majestueuze rotsformaties. Ervaar de natuurlijke schoonheid van de Mergui Archipel zowel boven- als onderwater!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 865,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | De onontdekte Kayah-staat

In de onontdekte Kayah staat, leven maar liefst tien verschillende etnische groepen. Tijdens dit 4-daagse arrangement maakt u kennis met een aantal van deze vriendelijke stammen. Leer meer over de verschillende culturen, de gebruiken en het traditionele plattelandsleven!

Lees meer
Uniek arrangement
6 dagen
Vanaf € 3.400,– p.p.
November t/m maart

Myanmar arrangement | Zeilen door de Mergui archipel

De beste manier om kennis te maken met de prachtige Mergui archipel in het diepe zuiden van Myanmar, is aan boord van het kleinschalige, klassieke houten zeiljacht ‘Meta IV’. Tijdens dit 6-daagse arrangement bezoekt u een ongerept stukje Myanmar, nabij de grens met Thailand en wordt u beloond op een prachtige onderwaterwereld, uitgestrekte stranden en schitterende karst gebergten.

Lees meer
Uniek arrangement
1 dag
Vanaf € 295,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | Ballonvaart Bagan

Maak een spectaculaire ballonvaart over het uitgestrekte tempelgebied van Bagan. Aanschouw hoe de mist optrekt en de vele tempels en pagodes uit de mist tevoorschijn komen. Een onvergetelijke ervaring!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 820,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar arrangement | Cruise Mandalay naar Bagan

Deze cruise over de Irrawaddy rivier (Ayeyarwaddy) is een zeer comfortabele en bovenal unieke manier om het traject van Mandalay naar Bagan af te leggen. RV Paukan is een stijlvol boutique schip en telt slechts 18 prachtig gedecoreerde kajuiten. Laat u in de watten leggen door het personeel terwijl u het leven aan de oevers van de rivier aanschouwt.

Lees meer

Waarom met Tico naar Myanmar?

Myanmar is bij veel van onze reisspecialisten favoriet. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zorgeloos op reis

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd zodat u enkel hoeft te genieten van het prachtige Myanmar, de comfortabele accommodaties en de interessante excursies en bezienswaardigheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat