Logo bg white

Eilandhoppen in Maleisië

8-daags arrangement West-Maleisië
Vanaf € 1.030,00 p.p.
Maart t/m oktober
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Eilandhoppen aan de ooskust van West-Maleisië

Aan de oostkust van Maleisië bevinden zich enkele paradijselijke eilanden waaronder de Perhentian eilanden, Lang Tengah en het hoofdeiland Redang. De gelijknamige Redang archipel bestaat uit in totaal 9 eilanden, echter zijn dit de drie eilanden die tijdens uw strandvakantie in Maleisië aandoet. U bereikt Perhentian Kecil per lokale ferry vanuit Kuala Besut. Hierna reist u naar het kleinste eiland: Lang Tengah, wat alléén te bereiken is per gecharterde privé-boot. Vanuit Redang reist u per ferry terug naar Kuala Terengganu.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Kuala Besut – Perhentian Kecil Island

Dit paradijselijke arrangement start in het havenstadje Kuala Besut waar u aan boord stapt van de ferry voor de overtocht van ongeveer 30 minuten naar de tropische Perhentian eilanden. U verblijft de komende dagen op het kleinere eiland ‘Perhentian Kecil’ aan de parelwitte stranden, waar u kunt genieten van het kristalheldere water en de adembenemende onderwaterwereld. Bij aankomst wordt u door een vertegenwoordiger van het Bubu Long Beach hotel opgewacht en naar uw hotel gebracht.

  • ★★★ Hotel Bubu Long Beach (3n)

Hotel Bubu Long Beach

2
2

2 & 3: Perhentian Kecil Island

Vrije dagen op dit prachtige eiland. Het hotel biedt diverse excursiemogelijkheden aan. Naast duiken en snorkelen kunt u o.a. kajakken, een jungletrekking maken of een prachtige cruise maken bij zonsondergang. Informeert u bij het hotel naar de mogelijkheden en prijzen.

4
4

4: Perhentian Kecil Island – Lang Tengah Island

Vandaag vertrekt u in zuidelijke richting per privéboot naar het nabij gelegen eiland Lang Tengah. De naam Lang Tengah betekent in het Maleis ‘adelaar die rust op het middelste eiland’. U verblijft de komende nachten in een sfeervol resort, D’Coconut Lagoon. Het hotel beschikt over een eigen duikcentrum en een prachtig, tussen de kokospalmen gelegen, restaurant.  • ★★★+ D’Coconut Lagoon (2n)
5
5

5: Lang Tengah Island

Vrije dag op Lang Tengah. Ook rondom Lang Tengah kunt u uitstekend snorkelen en duiken. Informeert u bij de duikschool van het hotel naar de beste duik- en snorkelspots. Daarnaast kunt u natuurlijk in alle rust prachtig wandelen door de jungle en over de stranden.

6
6

6: Lang Tengah Island – Redang Island

Vandaag reist u per privé-boot verder in zuidelijke richting naar het derde paradijselijke eiland: Redang. Redang is het hoofdeiland van de Redang Archipel en is beduidend groter dan de andere twee eilanden en biedt meer ruimte voor het maken van lange wandelingen.

  • ★★★★ The Taaras Redang Island Resort & Spa (2n)

The Taaras Redang

7
7

7: Redang Island

Vrije dag op het eiland Redang. Het hotel biedt diverse excursiemogelijkheden aan. Naast duiken en snorkelen kunt u o.a. kajakken of een jungletrekking maken. Informeert u bij de receptie van uw hotel naar de mogelijkheden.

8
8

8: Redang Island – Kuala Terengganu

Vandaag komt er een einde aan het paradijselijk eilandhoppen. Met de ferry reist u terug naar het vasteland van West-Maleisië bij Kuala Terengganu, waar uw arrangement eindigt.

Prijsindicatie voor dit arrangement

Voor een strandvakantie in Maleisie van 8 dagen / 7 nachten op de prachtige eilanden aan de oostkust van Maleisië dient u rekening te houden met een indicatie reissom van €1.030 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Bij het arrangement zijn alle boottransfers (zowel ferry als privé) inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert West-Maleisië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Maleisië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Maleisië reizen. Zij kennen het land en zijn verschillende provincies erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat